VODITELJKA POKAZALA TELO U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Osvanuo snimak pred porođaj, morala je ovo da zabeleži!


IZVOR: Republika/M. I. - 09.09.2024 | 22:30


Marija Kilibarda blista u trudnoći.

Foto: Aleksandar Krstović
VODITELJKA POKAZALA TELO U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Osvanuo snimak pred porođaj, morala je ovo da zabeleži!

Lepa voditeljka Marija Kilibarda, koja je nedavno proslavila 44. rođendan, otpočela je završne pripreme za rođenje prvog deteta. Na ulasku u deveti mesec kontroliše emocije i veoma je fokusirana na ono što je očekuje, s obzirom na to da je dugo maštala o vremenu kada će postati majka. Dugo je nosila tu želju, o kojoj nije želela da priča naglas. 

- Činjenica da još nisam ostvarena kao majka ne isključuje mogućnost da budem srećna, što u ovoj fazi života jesam. I nisam jedini primer. Sve ovo što sam sad, volela bih da zadržim, ali da ova današnja Marija sutra živi u jednom toplom domu sa dragom osobom i dečicom - govorila je voditeljka ranije.

Voditeljka je putem Instagrama podelila snimak u dugoj crnoj haljini i sa šeširom, na kojem se vidi da je njen stomak već "do zuba", i ne skida osmeh sa lica, pa je više nego jasno da joj trudnoća prija, a mnogi su zaključili da izgleda bolje nego ikada.

 

 

Podsetimo, pre četiri i po godine otpočela je vezu sa poslovnim čovekom Branislavom Vučelićem. Njihov moto bio je "lako ćemo se dogovoriti o tome gde će se putovati, ako znamo gde ćemo se vratiti". Gradili su odnos pun poštovanja, ništa nisu radili na silu i puštali su stvari da idu svojim tokom. Saglasili su se da oboje žele potomstvo, a u roku od tri nedelje zatrudnele su njene sestre Jovana i Olivera, te je Marija takav razvoj situacije protumačila kao dobar signal.

BONUS VIDEO: