AMERIKANAC POSTAO PRAVOSLAVNI SRBIN: Pre 10 godina posetio je našu zemlju, a onda mu se život promenio iz korena! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 10.09.2024 | 22:20


Amerikanac kom je Srbija promenila život iz korena!

Foto: Amig show
AMERIKANAC POSTAO PRAVOSLAVNI SRBIN: Pre 10 godina posetio je našu zemlju, a onda mu se život promenio iz korena! (FOTO)

Večerašnja epizoda popularne emisije "Amidži šou" bila je posebno uzbudljiva jer je voditelj Ognjen Amidžić ugostio neobičnog gosta - Amerikanca Džibrija. Džibri je pre deset godina došao u Srbiju, gde je naučio naš jezik, postao pravoslavac i istakao koliko se lepo oseća u našoj zemlji.

Džibri je otkrio da je pre deset godina došao u Srbiju kao turista, ali je vrlo brzo shvatio da je ovo zemlja u kojoj želi da ostane. Fasciniran srpskom kulturom, jezikom i gostoprimstvom, Džibri je odlučio da napusti svoj rodni Ameriku i započne potpuno novi život u Srbiji.

Foto: Amig show

Džibri Amig show

 

- Moj prvi put u Srbiji je bio pre 10 godina i tad mi se sve promenilo. Srbija je najbolja zemlja - rekao je Džibri, pa zapevao pesmu ,,Prokleta je Amerika". 


Jedna od najzanimljivijih činjenica o Džibrijevom boravku u Srbiji je to što je uspeo da savlada srpski jezik do te mere da sada tečno govori. Takođe, Džibri je istakao da je pravoslavlje postalo važan deo njegovog života i da je primio pravoslavnu veru, što je izazvalo oduševljenje i divljenje mnogih gledalaca.

Foto: Amig show

Džibri Amig show

 


Tokom emisije, Džibri je otvoreno govorio o svojoj ljubavi prema Srbiji i istakao da je ova zemlja za njega postala dom. "Srbija je najlepša zemlja na svetu, a ljudi su ovde neverovatno srdačni i gostoljubivi. Osećam se kao da sam deo porodice", rekao je Džibri, ističući koliko ga je srpska kultura obogatila i promenila na bolje.

Na kraju emisije, Džibri je iskazao duboku zahvalnost Srbiji i svim ljudima koje je upoznao tokom svog boravka. "Hvala vam što ste me prihvatili i što ste mi pružili priliku da živim u ovoj predivnoj zemlji. Srbija će zauvek biti moj dom", zaključio je Džibri, ostavljajući gledaoce sa toplim osećajem i osmehom na licu.

Emisija "Amidži šou" ovog puta je bila nešto drugačija i posebno emotivna, zahvaljujući iskrenim rečima i priči Amerikanca Džibrija, koji je pronašao sreću i ljubav u Srbiji, zemlji koju sada s ponosom može nazvati svojim domom.

BONUS VIDEO: