NAŠA PEVAČICA DOŽIVELA JEZIVU SAOBRAĆAJKU! Hitno operisana tada, ovu traumu ni sada ne može da prevaziđe!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.09.2024 | 23:59


Milica Pavlović progovorila o posledicama saobraćajne nezgode.

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock
NAŠA PEVAČICA DOŽIVELA JEZIVU SAOBRAĆAJKU! Hitno operisana tada, ovu traumu ni sada ne može da prevaziđe!

Milica Pavlović, popularna pevačica koja je postala poznata kroz muzičko takmičenje "Zvezde Granda", nedavno je otvorila dušu i progovorila o traumi koju je zadobila prilikom saobraćajke koja se dogodila u Švajcarskoj pre njenog ulaska u muzičku industriju.

Milica je otkrila da je nakon nesreće nosila metalnu šinu tokom takmičenja, a da je nakon snimanja pesme "Tango", letnja turneja bila prekinuta kako bi se vratila i ponovo operisala. Ova nesreća ostavila je trajne posledice na nju, te sada ima poteškoća pri vožnji sa drugim ljudima. Čak i kada je vozič vozi, Milica ne može da zaspi, jer se oseća kao da kontroliše vozilo.

Foto: printscreen/blic tv

Milica Pavlović

 

- Imam 32 kopče. Saobraćajnu nesreću sam imala u Švajcarskoj, pre takmičenja. Nosila sam metalnu šinu za vreme takmičenja i čim sam snimila pesmu 'Tango', letnja turneja se završila, ja sam se vratila i opet operisala. To je bio ogroman problem - otkrila je Pavlovićeva.

- Od tada ne mogu sa svakim da se vozim, čak i kada me vozač vozi, nema spavanja, jer ja sve vreme sa njim 'vozim, kočim i dajem gas'. Možda dvoje, troje ljudi u mom okruženju voze tako da mogu da zaspim, inače šanse nema. Ja sam budna sve vreme, to je nešto jače od mene - priznala je ona za Blic.

Milica Pavlović je kroz svoje javno izlaganje otkrila ne samo ličnu traumu koju nosi zbog nesreće, već i teškoće s kojima se suočavala u poslovnom svetu muzičke industrije. Njena hrabrost da progovori o ovim temama može poslužiti kao inspiracija drugima koji prolaze kroz slične izazove. 

BONUS VIDEO: