POSLEDNJA OBJAVA NAŠE SAMLEVENE MANEKENKE JEŽI DO KOSTIJU! Evo šta se dešavalo pre UBISTVA, ništa nije ukazivalo na tragediju (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 14.09.2024 | 11:00


Ovo je prethodilo monstruoznom činu njenog supruga!

Foto: printscreen/instagram
POSLEDNJA OBJAVA NAŠE SAMLEVENE MANEKENKE JEŽI DO KOSTIJU! Evo šta se dešavalo pre UBISTVA, ništa nije ukazivalo na tragediju (FOTO)

Švajcarska javnost i ceo region su ostali šokirani brutalnim ubistvom Kristine Joksimović, poznate manekenke srpskog porekla. Prema informacijama koje su preneli strani mediji, njen suprug Tomas ju je najpre zadavio, a zatim svirepo isekao i delove njenog tela samleo u blenderu.

Inače, samo mesec dana pre tragične smrti, Kristina je na svom Instagramu nalogu podelila fotografije s romantičnog odmora. Na njima su prikazani snežni pejzaži luksuznog hotela iznad jezera Lucern, što je ujedno bila njena poslednja objava na ovoj društvenoj mreži.

Foto: printscreen/instagram

Ubijena manekenka Kristina Joksimović mesec dana pre smrti

Podsećanja radi, Kristina Joksimović, rođena u Biningenu i sa srpskim korenima, bila je inspiracija mnogim mladim devojkama u svetu mode. Proslavila se osvajanjem titule Mis Severozapadne Švajcarske 2003. godine i kao finalistkinja za Mis Švajcarske 2008. Nakon što je prestala da se bavi manekenstvom, posvetila se obučavanju modela i poslovnih žena, pomažući im da hodaju samopouzdano. POGLEDAJ GALERIJU

Na društvenim mrežama, Kristina je često delila slike i snimke iz svog studija, gde je uvek izgledala nasmejano i vedro. Njena smrt, posebno brutalan način na koji je ubijena od strane supruga, izazvala je veliki šok i tugu među prijateljima, porodicom i fanovima. Kristina i njen suprug Tomas, koji su se venčali 2017. godine i živeli u luksuznoj kući u Bazelu, delovali su kao savršena porodica, ali su poslednjih meseci imali ozbiljne probleme u vezi, uključujući prijave za fizičko nasilje.

Foto: Kristina Joksimovic/Instagram

Ubijena manekenka Kristina Joksimović

Nakon njenog ubistva, Tomas je uhapšen, a opisan je kao osoba sa sadističko-sociopatskim crtama i bez empatije, pokazavši visok nivo "kriminalne energije" u načinu na koji je počinio zločin. Mnoge poznate ličnosti izrazile su tugu zbog njenog gubitka, uključujući i njenu koleginicu Dominik Rinderkneht, koja je istakla da je tragično to što se desilo i izrazila saosećanje prema Kristininoj deci.

BONUS VIDEO: