OVAKO JE IZGLEDAO BRAK KARLEUŠE I TOŠIĆA: Danas su se RAZVELI, a jednu STVAR mu nikada nije OPROSTILA!


IZVOR: Republika/P. R. - 15.09.2024 | 09:15


Nakon 16 godina, Jelena Karlreuša i Duško Tošić stavili su tačku na brak.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic
OVAKO JE IZGLEDAO BRAK KARLEUŠE I TOŠIĆA: Danas su se RAZVELI, a jednu STVAR mu nikada nije OPROSTILA!

Jelena Karleuša, jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, sporazumno se razvela od fudbalera Duška Tošića nakon 16 godina braka. Par ima dve ćerke, Atinu i Niku, a prema pevačicinim rečima, sva imovina koju su stekli tokom braka biće preneta na njihove naslednice, dok je starateljstvo nad ćerkama povereno njoj. Jelena i Duško su se venčali 28. juna 2008. godine.

Karleuša je otvoreno govorila o problemima u braku, a jednom prilikom je istakla da joj nedostaje "emocionalna i mentalna podrška" od strane svog sada već bivšeg partnera. Kako je tada objasnila, Tošič nije bio muškarac koji je mogao da isprati njen korak, kao i da je neretko potpadao pod uticaj mišljenja javnosti.

- Dušku stvarno više ništa ne zameram. Žao mi je što nije mogao da prati ženu kao što sam ja, što nije bio dovoljno jak mentalno i emotivno. Ja sam, ipak, žena za koju je potrebno imati veliku petlju, veliko srce i visoki nivo inteligencije da bih se ja za početak razumela, volela na pravi način jer ja sam uvek bila vanzemaljac - istakla je Jelena nedavno, preneo je Informer, a zatim dodala:

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša se razvela od Duška Tošića

- Ako to neko ne zna da shvati na pravi način, on pada pod uticaj, a da ja živim sa nekim kome stalno treba da objašnjavam da mišljenje javnosti ne treba da bude ono što moj partner misli o meni. Ako to treba ja da objasnim, onda je to veliki problem.

Iako tada nije otkrivala mnogo detalja, Jelena je potvrdila da ima novog partnera.

- Mogu da kažem da postoji, ali sve u svoje vreme. Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina, i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom - zaključila je pevačica.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić se razveli nakon 16 godina braka

BONUS VIDEO: