KARLEUŠA TRAŽI LEK ZA SAŠU POPOVIĆA! Jelena ponudila POMOĆ, hoće po svaku cenu da ga IZLEČI: Čula sam da nije dobro...


IZVOR: Republika/P. R. - 16.09.2024 | 17:30


Pevačica se čula sa Suzanom Jovanović, evo šta su pričale!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Happy Tv
KARLEUŠA TRAŽI LEK ZA SAŠU POPOVIĆA! Jelena ponudila POMOĆ, hoće po svaku cenu da ga IZLEČI: Čula sam da nije dobro...

Prvog dana snimanja nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" desila se neočekivana promena - producent Saša Popović nije bio prisutan zbog zdravstvenih problema. Ova vest je izazvala brojne reakcije, a jedna od njih dolazi od bivše članice žirija, muzičke zvezde Jelene Karleuše.

Naime, iako nije tajna da Karleuša i Popović nisu u dobrim odnosima, Karleuša je pokazala izuzetnu veličinu tako što je istakla da je u kontaktu sa Popovićevom suprugom, pevačicom Suzanom Jovanović, i ponudila svoju podršku i pomoć. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović

- Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta, jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao, jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene - rekla je Jelena u emisiji "Puls Srbije".

Foto: Antonio Ahel/ATA

Jelena Karleuša se oglasila povodom stanja Saše Popovića

Podsećanja radi, muzičar i aktuelni član žirija šou programa "Zvezde Granda", Đorđe David, ranije danas potvdio je se Saša Popović neće pojaviti na početku nove sezone

- Saletovo je zdravstveno stanje je takvo da se neće pojaviti, ali ga očekujemo da će vrlo brzo da izađe, odradio sve, spakovao sve emisije, očekujem da se vrlo brzo pojavi - istakao je on za Republiku.

BONUS VIDEO: