O TETOVAŽI ANE KORAĆ DANAS SVI PRIČAJU: Emotivna slika srušila internet - evo koje je značenje! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 17.09.2024 | 22:30


Ana Korać uradila je tetovažu koja je sve raznežila.

Foto: Instagram.com
O TETOVAŽI ANE KORAĆ DANAS SVI PRIČAJU: Emotivna slika srušila internet - evo koje je značenje! (FOTO)

Multimedijalna ličnost Ana Korać ponovo je privukla pažnju javnosti svojom najnovijom objavom na Instagram profilu. Naime, Ana je podelila fotografiju svoje nove tetovaže, a ono što je sve raznežilo jeste motiv koji je odabrala - lik svog malenog naslednika u naručju.

Nakon što je Ana podelila sliku tetovaže, fanovi su se oduševili njenom gestom i brzo su počeli da ostavljaju brojne lepe komentare ispod objave. Mnogi su istakli koliko im se dopada Anina nova tetovaža i kako smatraju da je ovo divan način da pokaže svoju ljubav prema detetu.

 

 


Nakon što je slika tetovaže osvanula na društvenim mrežama, brojne javne ličnosti su takođe uputile reči podrške i divljenja Ani za hrabrost i emotivnu dubinu koju je pokazala svojom novom tetovažom. Svi su se složili da je ovo gest koji će zauvek ostati urezan u Aninu kožu, simbolizujući neizmernu ljubav prema njenom detetu.

 

  POGLEDAJ GALERIJU


Ova gesta Ane Korać još jednom potvrđuje koliko tetovaže mogu biti više od ukrasa na telu, već pravo oslikavanje emotivnih trenutaka i važnih ljudi u životu. Tetovaže često imaju duboko emotivno značenje za nosioca, a Anina nova tetovaža je savršen primer kako umetnost na koži može preneti snažnu poruku ljubavi i emotivne povezanosti.

Ana Korać je svojom novom tetovažom poslala snažnu poruku ljubavi prema svom nasledniku, ističući važnost porodičnih veza i večne povezanosti sa svojim detetom. Njen gest je naišao na veliku podršku i divljenje javnosti, pokazujući da emotivne vrednosti i umetnost mogu biti sjedinjene na jedinstven i dirljiv način.

BONUS VIDEO: