PORODILA SE TAKMIČARKA "ZVEZDA GRANDA"! Trudnoću je krila od svih, a bebi dala STARO SRPSKO IME MOĆNOG ZNAČENJA!


IZVOR: Republika - 18.09.2024 | 19:00


Čestitke samo pristižu!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel
PORODILA SE TAKMIČARKA "ZVEZDA GRANDA"! Trudnoću je krila od svih, a bebi dala STARO SRPSKO IME MOĆNOG ZNAČENJA!

Kao bomba je u medijima odjeknula vest da je nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Krstinja Matanović, danas postala majka devojčice.

Foto: pritnscreen/instagram.com/krstinja_official

Krstinjin stori

Pevačica koja je poznata i po transformaciji koju je doživela je na svet donela ćerku kojoj je zajedno sa svojim partnerom Radovanom dala ime Dunja. Iako je trudnoću krila od javnosti, Krstinja je sada srećna majka i kako prenose domaći mediji, obe su dobro.

Ovo žensko ime krije brojna značenja, a najčešće se odnosi na devojčicu koja se rodila srećna i koja će kroz život biti vesela.

Poslednjih godina roditelji se sve češće odlučuju da svojoj deci daju stara srpska imena, umesto modernih i neobičnih, ali ako ste u potrazi za imenom za svoju devojčicu možda će vas ovo godišnje doba asocirati na jedno.

Trudnoća u tajnosti

Tokom proteklih devet meseci, Krstinja se povukla iz javnosti i medija i odlučila da trudnoću provede u tajnosti. Nije se pojavljivala u javnosti, a ova vest je iznenadila mnoge njene fanove, koji su bili nestrpljivi da saznaju nešto više o njenom privatnom životu.

Foto: Krstinja Matanović

Krstinja

Podrška fanova

Iako je Krstinja odlučila da trudnoću drži podalje od medija, njeni fanovi su je podržavali i želeli da saznaju više o njenom životu van scene. Vest da je talentovana pevačica postala majka divne devojčice je izazvala veliku pažnju javnosti i mnogi su izrazili svoje čestitke i želje za sreću putem društvenih mreža.

Srećna vest za porodicu

Porodica pevačice je takođe oduševljena dolaskom nove članice. Sada se svi raduju ovom srećnom događaju i žele da pruže podršku Krstinji u njenom novom životu i najlepšoj ulozi koja joj je pripala.

Novo poglavlje u životu

Ovo je definitivno novo poglavlje u životu Krstinje Matanović, koji će biti ispunjen ljubavlju i radostima koje nosi majčinstvo. Srećni smo što možemo da čestitamo pevačici na ovom divnom događaju i želimo joj sve najbolje u budućnosti.

BONUS VIDEO: