OSVANUO SNIMAK HAPŠENJA NAŠEG PEVAČA! Policija mu ščepala TELO, glavu mu oborili (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 18.09.2024 | 23:40


Kako se navodi, optužen je za zločin zbog čega je završio u pritvoru!

Foto: printscreen/instagram
OSVANUO SNIMAK HAPŠENJA NAŠEG PEVAČA! Policija mu ščepala TELO, glavu mu oborili (VIDEO)

Jedan od bivših učesnika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pevač Mirko Plavšić, našao se u centru medijske pažnje nakon što se pojavila vest da je uhapšen. Naime, kako se navodi na njegovom Instagram profilu, gde se njegov menadžmet oglasio kratkim saopštenjem za javnost, Plavšić je "iza rešetaka" navodno završio zbog greške u istrazi. Iako je optužen za sada još uvek nepoznati zločin, kako se navodi, pevač je nevin i veruje se da će uskoro biti pušten na slobodu.

Nakon vesti koja je odjeknula poput bombe, na društvenim mrežama je osvanuo i snimak hapšenja, međutim, i dalje se ne zna zbog čega je pevač završio u pritvoru.

Podsećanja radi, u saopštenju koje je osvanulo na društvenoj mreži Instagram, navodi se da je Mirko Plavšić optužen za zločin koji nije počinio.

Naš dragi pevač Mirko Plavšić trenutno je u pritvoru zbog greške u istrazi. Verujemo da će uskoro biti pušten na slobodu, jer je već sada jasno da nema nikakve veze sa zločinom za koji je optužen - ističe pevačev menadžment u zvaničnom obaveštenju na njegovom nalogu na društvenoj mreži Instagram, u kojoj se dalje navodi:

Foto: printscreen/instagram

Mirko Plavšić uhapšen

Njegov tim radi na rešavanju situacije, a svi koji ga poznaju znaju da je nevin. Hvala vam na podršci i poverenju, uskoro će se vratiti da nas sve obraduje svojim glasom.

Inače, Plavšić takmičio se u popularnom muzičkom šou programu "Zvezde Granda" tokom sezone 2007/2008. 

BONUS VIDEO: