BIVŠI MUŽ NINE BADRIĆ JE PUN KO BROD: Punih 15 godina su bili u ljubavi, a evo šta joj je ČUVENI MILIONER uradio odmah POSLE RAZVODA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.09.2024 | 13:00


Isplivali detalji iz privatnog života pevačice.

Foto: Instagram/badrich
BIVŠI MUŽ NINE BADRIĆ JE PUN KO BROD: Punih 15 godina su bili u ljubavi, a evo šta joj je ČUVENI MILIONER uradio odmah POSLE RAZVODA!

Poznata hrvatska pevačica Nina Badrić retko govori o svom privatnom životu, ali javnost je bila svedok njenog braka sa milionerom Bernardom Krasnićem.

Njihova ljubavna priča trajala je 12 godina pre nego što su se venčali 2003. godine u Dubrovniku, pred 180 zvanica.

Nina je zablistala u venčanici skupocenog brenda, ali i pored toga, brak je trajao samo tri godine pre nego što su se razišli i nastavili svako svojim putem.


Nakon razvoda, Bernard Krasnić se ubrzo oženio Laticom Ivanišević, koju mediji opisuju kao pravu lepoticu. Njihov brak i svakodnevni život postali su predmet interesovanja javnosti, dok Nina Badrić i dalje nastavlja svoj život kao slobodna žena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nina retko govori o svojim emotivnim iskustvima, ali je nedavno izjavila da veruje u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša, ali da to do sada nije doživela.

Osim toga, istakla je da se ne bavi prošlošću i pogrešnim odlukama, već se fokusira na život u sadašnjosti i budućnosti. Izrazila je svoje uverenje da su strahovi imaginarna stvar i da je beskorisno trošiti vreme na žaljenje za prošlim.

- Prošla su i ta vremena kad sam se bavila prošlošću i pogrešnim odlukama. Sad samo gledam prema sutra i bavim se onim što živim. Naravno da sam napravila greške koje su me koštale, no žaliti za time je izgubljeno vreme. Drugi put ću pametnije - rekla je Nina nedavno za medije.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Nina Badrić tvrdi da je racionalizovala sve svoje strahove

Pevačica je zatim progovorila i o svojim najvećim strahovima te priznala da se plaši zmija.

Nemam strahove. Ni od kog i ni od čeg. Puno radim na sebi i shvatila sam da su naši strahovi imaginarna stvar. Što se treba desiti desiće se. Ne treba čovek puno glavu razbijati oko nečega što se tek treba dogoditi. Ustvari lažem... Bojim se zmija i njih ne volim sresti ni na dve noge, a kamoli one koje puze (smeh) - dodala je tad.

Nina Badrić nastavlja da živi svoj život punim plućima, fokusirana na sadašnjost i budućnost, ne opterećujući se prošlošću.

Njena životna filozofija i pogledi na ljubav i strahove privlače pažnju javnosti, dok se njen ljubavni život i dalje ostavlja prostor za nagađanja i spekulacije.

BONUS VIDEO: