SESTRE BEKVALAC ZAJEDNO NA ODVIKAVANJU: Nataša otvoreno govori o ovam POROKU, a mnogi ne zanaju da obe vode bitku sa ovom ZAVISNOŠĆU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.09.2024 | 14:00


Kristina nedavno progovorila i o razvodu.

Foto: ATA Images
SESTRE BEKVALAC ZAJEDNO NA ODVIKAVANJU: Nataša otvoreno govori o ovam POROKU, a mnogi ne zanaju da obe vode bitku sa ovom ZAVISNOŠĆU!

Sestra pevačice Nataše Bekvalac i modna dizajnerka Kristina Bekvalac redovno se pojvaljuje u javnosti, a njen privatan život oduvek je intrigirao javnost.

Nedavno je otkrila da, baš poput slavne sestre, i ona vodi borbu sa zavisnošću od cigareta.

Za razliku od nje, Nataša je u više navrata i javno govorila o svojoj borbi sa nikotinom.

- Pored borbe s kilogramima jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, jeste borba s cigaretama. Ova bolest ovisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam šifru - na duhovit način je govorila pevačica o ovoj svojoj muci, te istakla da ima punu podršku porodice.

Očito da joj u tome najviše znači Kristinina porška, jer je jedna drugoj pružaju uzajamno s obzirom na to da su obe često bivale na odvikavanju od pušenja, kako samostalo, tako i uz pomoć nekih stručnih lica koja su im u tome pomagala.

Nataša je posezala i za akupunkturom, ali joj ona nije bila od velike pomoći, kako je svojevremeno otkrila za medije.

 

 

Njena sestra Kristina osvrnula se i na razvod od supruga za koga se dva puta udavala.

Naime, Kristina se udala i razvela od istog čoveka dva puta, a jednom je otkrila u kakvim su odnosima ostali i posle drugog razilaženja.

Ovu temu otvorili su njeni pratioci na Instagramu kada su joj postavili pitanje o razvodu i ona je samo tada to prokomentarisala i stavila tačku na tu priču.

- Zašto si se razvela - zanimalo je jednog pratioca u okviru pitanja koja je jendom prilikom dozvolila da joj postavljaju.

- Zato što nam više nije bilo lepo - odgovorila je Kristina kratko i jasno.

Nakon ovoga, ona je otkrila i u kakvim su odnosima.

Ivo i ja smo se rastali u normalnim odnosima i super funkcionišemo kao roditelji, a to je najbitnije - dopisala je Bekvalčeva.

Podsećanja radi, Kristina se razvela od Iva Martinovića sa kojim ima dvoje dece. Ni drugi pokušaj braka im nije uspeo.

Njih dvoje su se pre nekoliko godina razveli, da bi potom ljubavi pružili novu šansu. Iako imaju dvoje dece, nepomirljive suprotnosti na kraju su učinile svoje.

BONUS VIDEO: