SMRT NAJVEĆE PRIJATELJICE JE POTPUNO POKOSILA! Ceca slomljena od bola i tuge, reči pevačice KIDAJU DUŠU!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 19.09.2024 | 17:00


Oglasila se emotivnom porukom!

Foto: ST/Nebojša Mandić
SMRT NAJVEĆE PRIJATELJICE JE POTPUNO POKOSILA! Ceca slomljena od bola i tuge, reči pevačice KIDAJU DUŠU!

Danas, 19. septembra, obeležava se treća godišnjica od smrti velike Marine Tucaković, a najbliži prijatelji su se setili autorke najboljih tekstova na estradi.

Foto: e-stock

Marina Tucaković

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se na društvenim mrežama emotivnim zajedničkim snimkom sa pokojnom Marinom Tucaković, izražavajući svoju tugu i setu.

Neizmerna tuga i sećanje

Ceca je podelila niz snimaka sa Marinom, opisujući koliko joj nedostaje ova talentovana autorka. Uz jedan od video snimaka objavila je emotikon slomljenog srca, jasno pokazujući svoju emotivnu vezu i duboku tugu zbog gubitka prijateljice.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca i Marina Tucaković

Zahvalnost prema prijateljici

Pored toga, Ceca je objavila i snimak koji datira iz 2009. godine tokom koncerta na Ušću, ističući na koji način je Marina Tucaković promenila njen život. U tom snimku, Ceca se emotivno obratila publici, izražavajući duboku zahvalnost prema Marini za neizmerni doprinos njenom uspehu.

- Volela bih jednoj osobi da se zahvalim. To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estadi. Žena zbog čijih tekstova sam ovde ispred svih vas. Hvala joj, zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina. I pored mojih divnih roditelja, mog oca i majke, ona je moja druga majka i hvala joj - rekla je Ceca tada, jasno pokazujući duboko poštovanje i ljubav prema preminuloj prijateljici.

Nezaboravni hitovi i balade

Marina Tucaković ostavila je neizbrisiv trag u srpskoj muzičkoj industriji, a bila je veoma bliska sa Cecom. Napisala je neke od najvećih hitova i najlepših balada koje su obeležile Cecinu karijeru i život. Njihova saradnja nije bila samo profesionalna već i duboko lična, ostavljajući neizbrisiv pečat u srcu muzičke dive.

Ovim emotivnim oproštajem, Ceca je još jednom pokazala koliko joj znači prijateljstvo i saradnja sa Marinom Tucaković, ističući njenu nezamenjivu ulogu u svom životu i karijeri.

BONUS VIDEO: