SVE SE OBISTINILO! SAŠI POPOVIĆU BABA VANGA TADA PROREKLA JEDNU STVAR! Od ovoga će vam se dići kosa na glavi!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 20.09.2024 | 09:00


Zaspaćeš i nećeš se probuditi, tako mi je tada rekla, kaže Saša.

Foto: www.profimedia.rs
SVE SE OBISTINILO! SAŠI POPOVIĆU BABA VANGA TADA PROREKLA JEDNU STVAR! Od ovoga će vam se dići kosa na glavi!

Saša Popović, jedan od čelnika "Granda" već neko vreme ima tećih zdravstvenih problema, kako smo ranije pisali, a priča koju ne znaju svi, a od koje se i danas mnogima diže kosa na glavi vezana je upravo za njega i čuvenu Baba Vangu. Naime, Lepa Brena i Saša su pre 30 godina uspeli da dođu do čuvene bugarske proročice Baba Vange, koja je Popoviću rekla i koliko će godina da živi.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Wikipedia

Saša Popović i Baba Vanga

 

- Imali smo turneju u Bugarskoj, pa smo ljude iz Ministarstva kulture koji su to organizovali zamolili da posetimo Baba Vangu. Veče pre nego što je trebalo da je sretnemo kod Brene i mene je došla jedna žena i donela svakom po dve kocke šećera. Rekla je da ih zavijemo u salvetu i stavimo ispod jastuka tokom noći, a ujutru da ih damo proročici. Tako smo i uradili. Vanga je uzela one dve kocke šećera, minut je ćutala i onda mi je rekla: "Dva puta ne ponavljam i zato slušaj". Pogodila je da imam 37 godina, da mi je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći i da majka više ne pali sveću za slavu - priča Popović i dodaje da je čak "videla" i raspad grupe:

Foto: youtube.com/History/Republika

Lepa Brena i Baba Vanga

 

- Rekla je stvari za koje smo Brena i ja mislili da nema šanse da se dogode, a to je da će raspasti "Slatki greh"! Ispričala mi je da ću u 47. ili 48. postati veliki direktor i imati celu estradu pod nogama. Pitao sam je i kada ću se oženiti, jer me je čekao brak čim se vratim s turneje. Rekla je da se neću oženiti bar narednih šest godina. Zanimalo me je i koliko ću dugo živeti. "Umrećeš u 86. godini, nećeš poginuti, niti ćeš stradati od nekog oružja. Zaspaćeš i nećeš se probuditi - jasno se sećam njenih reči.

Foto: Republika

Saša Popović trenutno je na terapiji i čeka se da bude bolje

 

BONUS VIDEO: