PRVO OGLAŠAVANJE SUZANE JOVANOVIĆ, nakon što je Saša Popović HOSPITALIZOVAN!


IZVOR: Republika/M. P. - 20.09.2024 | 18:40


Pevačica vidno potresena zbog suprugovog stanja!

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV, Shutterstock
PRVO OGLAŠAVANJE SUZANE JOVANOVIĆ, nakon što je Saša Popović HOSPITALIZOVAN!

Kreativni direktor "Grand" produkcije Saša Popović završio je u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara, nakon što mu se stanje pogrošalo. Sada se hitno oglasila njegova supruga Suzana Jovanović, koja nije bila raspoložena da priča o ovome.

- Izvinite, ali za sada ne mogu ništa da vam kažem. Hvala što poštujete našu privatnost - bila je kratka Suzana Jovanović za Informer.

Foto: Printscreen//Pink TV

Suzana se oglasila nakon Sašine hospitalizacije

Podsetimo, Saša Popović hospitalizovan je pre nekoliko dana, zbog čega prvi put, nakon 20 godina, nije prisustvovao snimanju emisije koju potpisuje, "Zvezde Granda".

- Saša se nalazi u apartmanu u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara jer se ne oseća dobro. Hospitalizovan je i pod stalnim je nadzorom lekara. U lošem je stanju, ne može biti pušten na kućno lečenje - rekao je kratko ranije izvor, ne želeći da oda više informacija.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, ST/Vladimir Lukić, shutterstock, tanjug, ATA Images,

Suzana nije želela da otkriva više detalja

Podsećamo, ranije je izvor za naš portal otkrio da Suzana ne želi da njihovi prijatelji govore o Sašinom stanju.

- Suzana je opet rekla bliskim prijateljima koje izveštava o tome kako je Saša da ne prenose dalje informacije o njegovom stanju, kako ne bi došlo do medija to šta se trenutno dešava. Ona je rekla: "Sve je u redu za sada sa Saletom, samo mu je potrebno mnogo odmora. Ima jake terapije i normalno je da više odmara i leži. Bitno je samo da ne prenosite ništa od informacija da se ne bi bilo ko brinuo - rekao nam je upućen izvor.

Pevačica Zorica Marković je za Republiku otkrila da se Saša bori lavovski.

- Čujem se sa Suzanom, šta drugo da vam kažem. Bore se lavovski, tu su terapije i ostalo sa nadom da će sve to biti dobro uz Božiju pomoć. To je sve što znam za sada - rekla je kratko pevačica Zorica Marković za Republiku.

BONUS VIDEO: