PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI NAKON POROĐAJA: Supruga Ognjena Amidžića BLISTA pred veliki povratak na Pink (GALERIJA)


IZVOR: M. Đ. / M. P. - 20.09.2024 | 21:40


Mina će se uskoro vratiti na male ekrane!

Foto: ST/Dragan Kadić
PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI NAKON POROĐAJA: Supruga Ognjena Amidžića BLISTA pred veliki povratak na Pink (GALERIJA)

Večeras je u Beogradu organizovana velika proslava povodom Pinkovog portala, a među zvanicama su se našle mnoge javne ličnosti, doktori, modni kreatori, pevači i pevačice. Posebno iznenađenje za prisutne predstavljalo je pojavljivanje voditelja Ognjena Amidžića i njegove supruge Mine, koji su se prvi put pojavili u javnosti nakon što je Mina nedavno donela sina Peruna na svet. Njihovim dolaskom, pažnju prisutnih je privukla Minina izuzetna figura, koja je oduševila sve prisutne. POGLEDAJ GALERIJU

Prvo javno pojavljivanje nakon porođaja

Ognjen Amidžić i Mina stigli su na proslavu sa osmesima na licu, očigledno srećni zbog prvog javnog pojavljivanja nakon porođaja. Njihov dolazak nije prošao nezapaženo, a prisutni su bili oduševljeni što su imali priliku da vide ovaj poznati voditeljski i bračni par.

Minina savršena figura nakon porođaja

Posebno oduševljenje izazvala je Minina savršena figura nakon što je nedavno donela sina Peruna na svet. Mnogi su se divili tome kako je uspela da zadrži vitku liniju i sjajno izgleda, što je svakako bila jedna od glavnih tema večeri.

Proslava je organizovana u jednom restoranu u Beogradu, gde će prisutni moći da uživaju u veseloj atmosferi i slavlju koje će trajati do kasno u noć. Ognjen je kratko prokomentarisao šta ne voli da čita ujutru.

- Znate šta, ja kad ustanem, toliko vesti dobijem. Ne volim te vesti, neka stradanja, ratovi, ubistva, toliko mi je muka. Upalim na Jutjubu neke životinje, to me odmara. Mislim da smo prepuni loših vesti - rekao je Ognjen.

Foto: Instagram.com

Mina će se uskoro vratiti u emisiju "Amidži šou"

Inače, Ognjen je nedavno govorio o Mininom povratku na Pink.

 - Jedva čekam da se Mina vrati na male ekrane, ali verujte mi, njen povratak će biti nešto najteže što se desilo na našoj televiziji - priznao je voditelj.

BONUS VIDEO: