HITNO ODLUČENO ŠTA ĆE SE DOGODITI SA "ZVEZDAMA GRANDA!" Nakon najnovijih informacija o stanju Saše Popovića, sve se menja!


IZVOR: Republika/M. I. - 21.09.2024 | 09:30


Otkrivamo šta se događa sa takmičenjem "Zvezde Granda", nakon što je Saša Popović završio u bolnici.

Foto: printscreen/RTV Pink
HITNO ODLUČENO ŠTA ĆE SE DOGODITI SA "ZVEZDAMA GRANDA!" Nakon najnovijih informacija o stanju Saše Popovića, sve se menja!

Juče je kao bomba odjeknula vest da je Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, završio u bolnici u Beogradu, nakon što mu se stanje pogoršalo. Njegova supruga Suzana Jovanović se oglasila, te istakla da ništa više ne može da otkriva.

Međutim, kako Republika ekskluzivno saznaje, Saša se trenutno nalazi u jednoj od najboljih bolnica u Parizu, gde ga čeka operacija. 

- Samoinicijativno je napustio bolnicu i otišao u Pariz na dalje lečenje, kako bi potražio tretman na jednoj od najboljih klinika. Trebalo je da bude operisan ovde, ali je u poslednjem trenutku odlučio da ode za Pariz - otkriva za Republiku izvor blizak Popoviću.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Saša Popović

 

Voditeljka Vesna Milanović sinoć je otkrila nove detalje o njegovom zdravstvenom stanju, pa napomenula da je organizacija popularnog takmičenja "Zvezde Granda" pod njegovom kontrolom:

- Znate kako je kad sami pravite svoje emisije, bila je tehnička stvar u pitanju, već u ponedeljak kreće snimanje. Dobrodošli ste svi. Očekujemo Sašu vrlo brzo. Znamo ono što smo vam i rekli. Trenutno je odsutan, ali će nam se vrlo brzo priključiti. On sve prati, to je Saša Popović. Ništa nismo uradili u "Grand" produkciji, a da on to nije ispratio. Svakodnevno smo u kontaktu, imamo njegovo zeleno svetlo - rekla je Vesna.

Foto: Republika

Vesna Milanović i Dragana Katić

 

- Videli ste ga, odradio je sve audicije, celog leta je spremao svaku grupu. I ja sam bila bolesna prošle nedelje, niko me nije pitao kad se vraćam na posao - poručila je.

BONUS VIDEO: