INCIDENT NA PEVAČICINOM KONCERTU: Zorica Brunclik se našla u centru SKANDALA kod koleginice (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 21.09.2024 | 17:30


Napravila frku sa obezbeđenjem!

Foto: ST/Nikola Mutić
INCIDENT NA PEVAČICINOM KONCERTU: Zorica Brunclik se našla u centru SKANDALA kod koleginice (FOTO)

Pevačica Ana Đurić Konstrakta je 19. septembra održala koncert u obnovljenom Sava Centru, zajedno sa grupom "Zemlja gruva". Ovo je njen prvi veliki samostalni koncert, a u Plavoj dvorani okupilo se mnogo poznatih ličnosti, koji su došli da je podrže.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na Konstraktin koncert došlo je mnogo javnih ličnosti

Među njima se našla i naša folk diva Zorica Brunclik, koja je stigla na koncert sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Međutim, kako je sama oktrila, Zorica se na samom početku našla u centru skandala, kad se posvađala sa obezbeđenjem.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zorica se pojavila sa Kemišom

Nastao je pravi haos kada pevačicu nisu pustili da se pozdravi sa Konstraktom, a na pitanje otkud ona na njenom koncertu, odgovorila je sledeće:

- Šta je tu čudno. Čiju pesmu je Konstrakta pevala sve vreme u Italiji pred samo takmičenje, pa moju. Ona je zaslužila da ja sada dođem, ona nas je pozvala i na ulazu sam napravila incident. Hteli smo da se pozdravimo sa njom, a nisu hteli da nas puste - rekla je Zorica, prenosi "Blic".

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zorica se našla u centru skandala

Konstrakta je nedavno otkrila da li bi snimila duet sa Zoricom i da li bi se pojavila na njenom koncertu.

To neće biti moguće. Nisam tu tada. Čula sam se sa Zoricom. Detalji nisu nešto što bi trebalo da ide dalje u javnost. Lepo smo pričale, to je sigurno. Duet sa njom? Ne bih ja mogla Zoricu da ispratim. Ona je ipak izuzetan vokal. Ne umem ja to da izvedem kao ona - rekla je Konstrakta.

BONUS VIDEO: