ISPLIVAO INTIMNI SNIMAK MILICE I ŽELJKA: Čelnici "Pinka" uhvaćeni u ljubavnom zanosu! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 21.09.2024 | 12:00


Vlasnici ružičaste imperije uživali na žurki!

Foto: ST/Dragan Kadić
ISPLIVAO INTIMNI SNIMAK MILICE I ŽELJKA: Čelnici "Pinka" uhvaćeni u ljubavnom zanosu! (GALERIJA)

Televizija Pink ovog septembra slavi 30 godina postojanja, a vlasnik Željko Mitrović organizuje 30 specijalnih dođagaja, kako bi proslavio jubilej. Nedavno je otvorena Palata Mitrović, a na glamuroznu žurku došlo je skoro tri hiljade ljudi, a sinoć je organizovana proslava portala. Na proslavu su stigli i čelnici Pinka, Milica i Željko Mitrović, koji su privukli veliku pažnju. POGLEDAJ GALERIJU

Njih dvoje su bili posebno veseli na žurki, a Milica je tokom proslave objavila i njihov intimni trenutak sa žurke. Oni su plesali uz hit YU grupe, pesmu "Mornar", a u jednom trenutku su se i poljubili.

Podsećanja radi, Željko se na otvaranju svoje palate obratio poznatim gostima sledećim rečima:

- Uvek me je zanimalo zašto bebe plaču kada se rode. I vi i ja smo plakali. Bebe zapravo plaču jer su zakoračile u cirkus koji se zove život. Taj cirkus sam sve vreme pokušavao da ublažim – da učinim živote malo lepšim, da pravim program koji će ljude malo da opusti. Nekada sam bio napadnut zbog toga – nekada hvaljen, a večeras radim obrnutu stvar. Želim ovo veče da pretvorim u veliki cirkus. Na predhodnom Getsbi partiju sam rekao da nas tek čeka zlatno doba i to se i desilo. Pravo zlatno doba, pre svega za nas koji živimo u Srbiji, zemlji čuda – tek je pred nama - rekao je Mitrović okupljenim zvanicama tada.

Foto: J Simonović

Željko Mitrović na otvaranju Palate Mitrović

BONUS VIDEO: