NINA RADULOVIĆ NE DOLAZI SEBI POSLE TUŽNIH VESTI: Teško, surovo i užasno! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 21.09.2024 | 15:00


Voditeljki je pre mesec dana preminuo otac!

Foto: ST/Dragan Kadić
NINA RADULOVIĆ NE DOLAZI SEBI POSLE TUŽNIH VESTI: Teško, surovo i užasno! (FOTO)

Pre tačno mesec dana preminuo je otac voditeljke Nine Radulović, koja je tužne vesti saopštila tada putem objave na društvenoj mreži Instagram.

- Naš dobri tatica, Dugi, Deda Bada, zauvek nas je posle duge i teške bolesti napustio danas, na veliki praznik. Bio je najbolji otac, deka, suprug, brat, prijatelj, stomatolog. Pošten do srži, uvek nasmejan, staložen, duhovit, voleo je život do poslednjeg dana. Nedostajaće nam zauvek - napisala je Nina na svom Instagram profilu.

Nisa se i danas oglasila na društvenim mrežama, te priznala koliko joj otac nedostaje.

- Danas je tačno mesec dana otkako te nema. Mnogo je teško, surovo, užasno. Nadam se da si na boljem mestu - napisala je Nina i podelila fotografiju sa njim.

Foto: Instagram.com

Objava Nine Radulović

Otac Nine Radulović bio je stomatolog, baš kao i njena majka.

Voditeljka, koja važi za jedno od naših najlepših TV lica, pre nekoliko meseci otkrila je da bi volela da dobije još dece. Ona je u braku sa Branislavom Lečićem dobila sina Lava, a ne želi da on bude jedinac.

- Volela bih da imam još dece, ali to stvarno ne zavisi samo od mojih želja, već i od Boga i prirode. Želja mi je da svi budemo zdravi i nasmejani, da nikad ne zaboravimo najveću vrednost koju nam je Bog dao, a u poslovnom smislu, da nastavim da razvijam produkciju, na čijem sam čelu već petu godinu - rekla je Nina.

BONUS VIDEO: