MAJKA TEE TAIROVIĆ PRED SPEKTAKL U ARENI U NA IVICI SUZA! Evo kako se drži, teše je prijatelji sve vreme! (VIDEO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 21.09.2024 | 20:43


Inače, Teu Tairović je danas na konferenciju dopratio dečko a svojim ponašanjem je pokazao da je vrlo pažljiv prema njoj.

Foto: ST/Tamara Plavšić
MAJKA TEE TAIROVIĆ PRED SPEKTAKL U ARENI U NA IVICI SUZA! Evo kako se drži, teše je prijatelji sve vreme! (VIDEO)

Danas je popularna pevačica Tea Tairović organizovala susret sa novinarima i predstavnicima medija kako bi najavila svoj večerašnji koncert u Beogradskoj areni.

Atmosfera je bila više nego prijatna, a posebnu pažnju privukao je njen pratilac, zgodni i misteriozni Ivan, koji je nije ispuštao iz vida tokom celog događaja.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Božica Malević

 

Kako se sitno broji do početka koncerta, majka pevačice Božica Malević, preuzbuđena je zbog koncerta, pa je otkrila za Republiku da je sve vreme na ivici suza. 

Foto: ST/Tamara Plavšić

Božica Malević

 

- Imam malu tremu, mada smo na Tašu već to sve pregrmeli. Ovo je samo jedna stepenica plus u njenoj karijeri i mnogo sam srećna. Ona je izjavila da nema tremu, to znam, ali dobro. Tako i treba. Rekla sam joj ja odavno da treba da bude opuštena. Svi su tu, cela rodbina i naravno svi ljudi koji je vole. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea Tairović

 

Inače, Teu Tairović je danas na konferenciju dopratio dečko a svojim ponašanjem je pokazao da je vrlo pažljiv prema njoj i da se ponaša kao pravi džentlmen. Svi prisutni su primetili kako je Ivan posvećeno pratio svaki njen korak, pokazujući podršku i pažnju prema popularnoj pevačici.


Iako su mnogi bili znatiželjni da saznaju više o misterioznom Ivanu, Tea Tairović nije davala mnogo informacija o svom pratitelju. Ipak, njihova prisna interakcija i vidno prisno ponašanje sugerišu na to da između njih postoji posebna veza, bilo da je reč o ljubavi ili dubokom prijateljstvu.

Osim što je najavila svoj veliki koncert, Tea je pokazala da je spremna da se posveti i medijima, te da sa njima podeli delić svoje priče i entuzijazma pred nastup koji će upriličiti večeras. Njen šarm i harizma su osvojili prisutne, a Ivanova podrška je samo dodatno upotpunila ovaj događaj.

BONSU VIDEO: