Aleksandar Praizović za Ispovesti: Emir Kusturica je Cakanu častio sa 500 evra, ona ih je prosledila meni!


IZVOR: Republika/M.G. - 23.09.2024 | 21:00


Celu video ispovest možete pogledati na našem Jutjub kanalu Republika Tv

Foto: Republika.rs
Aleksandar Praizović za Ispovesti: Emir Kusturica je Cakanu častio sa 500 evra, ona ih je prosledila meni!

Nekadašnja Zvezda Granda, sada pevač House Blenda, Aleksandar Praizović ogolio je dušu u emsiji Ispovesti i otkrio da je u svet estrade ušao kao prateći vokal pevačice Dragice Radosavljević Cakane sa kojom je proveo godine radeći nastupe i slavlja, a onda doživeo da mu u ruke padnu veliki bakšiši. Naime Aleksandar je ispričao situaciju koja ga je zatekla

- Sa Dragicom sam radio na Mokroj gori, nastupali smo celi dan na Emirovom imanju. Sećam se da je bila u pitanju neka Cakanina pesma "Lep kao Bog" čini mi se, kada joj je Kusturica prišao i dao novčanicu od 500 evra. Ona se odmah okrenula prema meni i dala mi taj novac. Ja koji sam tad radio za neku dnevnicu nisam znao šta da radim sa tim parama - rekao je Praizović.

Ovaj nesuđeni fudbaler sa stažom u prosveti  je jedno vreme proveo u pozorištu radeći u klubu i odatle takođe nosi razna lepa poznanstva i iskustva, kao i druženje sa Vukom Kostićem, Nenadom Jezdićem sa kojim se znao da osvane uz flašu viskija. Takođe o iskustvu sa žirijem Zvezda Granda, takmičenju kojeg je bio učesnik, progovorio je o Mariji Šerifović, Jeleni Karleuši, ali i o novim zvezdama Tei Tairović kojoj je prognozirao i trajanje.

BONUS VIDEO: