STANIJA UPERILA KAMERU U MEĐUNOŽJE! Ovo nikako nije smela da uradi, trebaće vam ČAŠA VODE pre nego što vidite sliku (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 22.09.2024 | 17:00


Vrelo izdanje starlete mami uzdahe!

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
STANIJA UPERILA KAMERU U MEĐUNOŽJE! Ovo nikako nije smela da uradi, trebaće vam ČAŠA VODE pre nego što vidite sliku (FOTO)

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, koja je već preko deceniju prisutna na javnoj sceni, i dalje uspešno održava pažnju svojim provokativnim fotografijama i video-zapisima. Najnovija objava izazvala je lavinu reakcija kada je pozirala na ležaljci u minijaturnim crno-roze gaćicama, koje su jedva prekrile njene intimne delove, ostavljajući malo prostora mašti.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević pokazala vrelo izdanje

- Život koji više ne treba odmor - napisala je Dobrojevićeva u svojoj objavi, a mnogima nije bilo dobro od prizora koji je prirdila svojim pratiocima.

Pored toga, Stanija je nedavno ponovo dospela u centar pažnje suočivši se sa Kristijanom Golubovićem u emisiji na Red televiziji, što je bio njihov prvi susret nakon rijalitija "Farma 6".

- Kada sam dobila poziv za ovo uključenje, odmah sam se uplašila da nije neka zamka, neko neprijatno iznenađenje, imala sam ih previše u proteklih godinu dana. Međutim, vidim da sam ja iznenađenje, tako da, bolje što je tako. Javljam se u miru da podržim novu "Farmu" i da Kristijanu poželim sreću u novom projektu - rekla je Dobrojevićeva, kojoj se Golubović zahvalio.

Foto: Printscreen/Pink TV, ATA images

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović

Ovaj susret, iako neočekivan, protekao je u prijateljskom tonu, a Stanija je još jednom dokazala da uspešno balansira između provokacija i podrške kolegama.

BONUS VIDEO: