PEVAČICA PRE UDAJE SPAVALA S KOLEGINICOM: "Ja sam uvek bila mazna, a ona je neko ko nije znao da pokaže osećanja..."


IZVOR: Republika/M. K. V. - 22.09.2024 | 20:30


Ona joj je bila i kuma na venčanju.

Foto: Republika.rs/G.D
PEVAČICA PRE UDAJE SPAVALA S KOLEGINICOM: "Ja sam uvek bila mazna, a ona je neko ko nije znao da pokaže osećanja..."

Pevačice Goga Gačić i Tamara Milutinović su retki primeri dugogodišnjeg prijateljstva na estradi. Njihovo prijateljstvo je posebno jer su bile deo grupe "Đavolice" i nakon raspada grupe su nastavile da se druže, pa čak i postale kume.

Foto: Republika.rs/G.D

Goga Gačić postala je poznata kao jedna od "Đavolica"

Međutim, malo ko zna da su Goga i Tamara u jednom periodu bile cimerke, što je detalj koji je nedavno otkrila Goga.

Živele smo zajedno šest meseci - otkrila je Goga za medije, a potom priznala u čemu se nisu nikako slagale.

- U spavanju se nismo slagale, pošto ja imam običaj uvek kada legnemo da spavamo, da joj kažem: "Da te poljubim za laku noć", to mi je nekako navika, a nju je to smaralo. Kaže mi da sam dosadna tad, to je mrzela. Nekako ja sam uvek bila mazna, a ona neko ko nije znao da pokaže osećanja.

Ipak, istakla je da joj Tamara nikada nije zamerila to što je bila "mazna" i da je uvek pokazivala svoja osećanja na svoj način.

Goga je istakla da je Tamara učinila mnogo za nju, iako možda nije uvek izražavala svoja osećanja rečima.

Foto: Privatna arhiva

Tamara Milutinović prošle godine se udala, a Goga joj je bila kuma

Ipak, njihovo prijateljstvo je izdržalo sve te razlike i postalo još jače, što se može videti i u činjenici da su postale kume. Ovo prijateljstvo je primer vernosti i podrške, koje su retke osobine u svetu estrade.

Uvek ona pokaže da me voli, ali to da mi kaže je retko, a kada mi to kaže znam da je u nekom dobrom radpoloženju ili malo u čašici - zaključila je Goga, prenosi Grand.

Prijateljstvo između Goge Gačić i Tamare Milutinović je primer kako se prava prijateljstva neguju i rastu tokom godina, čak i kroz različite faze života.

Njihova veza je posebna i inspirativna, pokazujući da pravo prijateljstvo može da izdrži sve prepreke i da se pretvori u nešto još veće, poput kumstva.

BONUS VIDEO: