VESNA ZMIJANAC PIJE KRIŠOM?! Doktori rekli da ne sme da okusi piće, ona cuga na tezgama!


IZVOR: Republika/ D. L. - 23.09.2024 | 13:00


Vesni je i ćerka Nikolija rekla da bi trebalo da povede računa o zdravlju.

Foto: printskrin/Jutjub
VESNA ZMIJANAC PIJE KRIŠOM?! Doktori rekli da ne sme da okusi piće, ona cuga na tezgama!

Pevačica Vesna Zmijanac imala je skoro redovne preglede kod lekara zbog toga što je imala operaciju ranije na srcu, a kako su joj doktori rekli da ne bi trebalo uopšte da konzumira alkohol, ona je to prekršila. Naime, Vesnu su prijatelji videli da poručuje piće na nastupima u kafanama, ali, naravno, ne preteruje. 

- Vesna zna da ne bi trebalo da pije, ali ona ne može bez toga da s društvon ne nazdravi kad dođu na njenu tezgu da se svi dobro provedu. Ona voli da poruči čašu pića, nazdravlja i s gostima, a zna dobro da ne bi trebalo da pije. Vesni je i ćerka Nikolija rekla da bi trebalo da povede računa da ne treba da pije krišom i da mora da sluša lekare, ali je ona samo rekla da nikad ne preteruje i ne ide dalje od jedne čašice - priča nam izvor. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

 

Podsetimo, folk pevačica Vesna Zmijanac ostala je u šoku kada je čula da se njena mlađa koleginica Kaja Ostojić četvrti put udala i to u crnoj venčanici.

Naime, Kaja je ovog puta sudbonosno "da" izgovorila Milošu Čujoviću, a Vesna je prokomentarisala to što su mladenci bili u crnom.

Foto: ATA Images, TikTok/nikolijaofficial

Vesna Zmijanac i Nikolija ćerka

 

Ne znam šta da mislim o crnoj venčanici. Za mene je to nešto novo i ne ide mi. I bela me je nervirala, ali dobro, ako je ona odlučila, to je okej. Ja to ne bih radila. Možda joj se sad posreći - poručila je Vesna, prenosi Blic.

Inače, ovo je Kaji četvrti brak, a prvi put se udala sa samo 19 godina, a sa prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem ima ćerku Nikolinu.

Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je u trećem, sa Džuniorom Džekom provela sedam godina.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Republika

Vesna Zmijanac i Kaja Ostojić

 

Kaja je jednom prilikom progovorila o svom prvom braku s obzirom na to da je i vrlo mlada postala majka.

Kada sam saznala da sam trudna nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi - ispričala je jednom prilikom pevačica za domaće medije.

BONUS VIDEO: