"PRETIO JE SVEDOCIMA..." Milena Radulović otkrila ŠOK DETALJE sa suđenja Mike Aleksiću, evo šta je uradio nakon napuštanja sudnice!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.09.2024 | 12:32


Milena Radulović se oglasila nakon odloženog ročišta.

Foto: Tanjug
"PRETIO JE SVEDOCIMA..." Milena Radulović otkrila ŠOK DETALJE sa suđenja Mike Aleksiću, evo šta je uradio nakon napuštanja sudnice!

Sudija Zoran Božović danas je bio primoran da odloži suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, što nije prvi put da se desilo na ovom slučaju. Razlog za odlaganje leži u činjenici da je komisija naložila ponovnu procenu Aleksićeve sposobnosti za praćenje suđenja, s obzirom na to da je sada podvrgnut hemoterapiji. Sudija je istakao da je ovo neophodno kako bi se osiguralo da suđenje bude pravično i da se pravda zadovolji.

Nakon odloženog suđenja, glumica Milena Radulović se oglasila na Instagram profilu i iznela tvrdnje koje su šokirale njene pratioce. 

Foto: Instagram.com

Milena Radulović Instagram

 

- 1361. dan traje suđenje Miroslavu Aleksiću. On se još jednom nije pojavio na ročištu. Prethodno je prekinuo jer mu je naglo pozlilo, jer je sudija odbijao pitanja advokatu, mada je u minutama , pre toga je pušio cigarete ispred suda, kao i posle prekinutog ročišta. Advokat odbrane Zoran Jakovljević, u sudinici je otišao korak dalje od neprimerenih pitanja, prešao je na pretnje sveodicma: ,,Mnogo si ti hrabra...", "Bolje bi ti bilo da se ne mangupiraš, jer ne bi voleo da imaš posla sa mnom" -* samo su neke od upućenih pretnji svedocima - tvrdi Milena Radulović na Instagramu.

Na prošlom ročištu sudija je branioca Aleksića upozorio da mu je izrečena poslednja opomena, ali i porodica jedne od žrtava je udaljena zbog nedoličnog ponašanja pošto nisu mogli da savladaju bes izazvan ponašanjem okrivljenog. Ubrzo se naprasno slošilo Akeksiću zbog čega je suđenje odloženo.

I danas je sudijs upozorio prisutne da ponašanje u sudnici mora biti pristojno i da nema glasnih komentara ni kada su isprovocirani.

- Ma daj - vikali su iz publike kada je branilac Aleksića rekao da je Aleksićevu suprugu udario otac Milene Radulović devojke koja je prva progovorila od Mikinom zlostavljanju koje je trpela u dužem vremenskom periodu.

BONUS VIDEO: