Sergej Trifunović DEPORTOVAN iz Hrvatske!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.09.2024 | 15:22


Tokom celog putovanja bio je u pratnji supruge Isidore

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock
Sergej Trifunović DEPORTOVAN iz Hrvatske!

Glumac Sergej Trifunović je nedavno postao predmet pažnje javnosti nakon što je deportovan iz Hrvatske. Prema pisanju hrvatskog portala "Slobodna Dalmacija," Trifunović je dobio zabranu ulaska u Hrvatsku na tri meseca. Ova odluka je stupila na snagu u prvim minutama 23. septembra ove godine, a Trifunoviću je ostavljen rok do tada da završi sve neophodne obaveze, nakon čega je morao napustiti Hrvatsku.

Kako saznaje "Telegraf", glumac je juče, 22. septembra, stigao u Beograd, a tokom celog putovanja bio je u pratnji supruge Isidore. Deportacija je izazvala brojne reakcije u javnosti, a Trifunović se za sada nije oglasio povodom ovog događaja.

Foto: ATA Images/Miloš Tešić

Sergej Trifunović deportovan iz Hrvatske

 


Ova vest je izazvala interesovanje javnosti, a mnogi su komentarisali ovaj događaj na društvenim mrežama. Deportacija je pokrenula raspravu o slobodi kretanja i odnosima između Srbije i Hrvatske.

Zabranu ulaska u Hrvatsku, koja se odnosi isključivo na teritoriju ove države, a ne na celu Evropsku uniju, Trifunović je dobio nakon više kontroverznih izjava i ponašanja u javnosti. .

Podsetimo, glumac Sergej Trifunović, nakon što je osuđen na Prekršajnom sudu u Splitu na uslovnu zatvorsku kaznu zbog incidenta koji se dogodio pre godinu dana, suočen je s dodatnim posledicama. Nakon ročišta, pri izlasku iz suda, prišao mu je policajac iz Uprave za imigraciju i uručio mu rešenje o proterivanju iz Hrvatske.

BONUS VIDEO: