VIKI PROGOVORILA O GOLIŠAVIM FOTKAMA: Sve je ŠOKIRALO kad se obnažila na plaži, ovo joj se SLUČAJNO OMAKLO, pa je htela svima da POKAŽE (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 23.09.2024 | 18:00


Folkerka se nedavno skinula u mini-bikini, a sada je priznala o čemu se tačno radi.

Foto: Goran Doljančević
VIKI PROGOVORILA O GOLIŠAVIM FOTKAMA: Sve je ŠOKIRALO kad se obnažila na plaži, ovo joj se SLUČAJNO OMAKLO, pa je htela svima da POKAŽE (FOTO+VIDEO)

Folk pevačica i članica žirija "Zvezda Granda" Viki Miljković progovorila je o golišavim fotografijama koje je nedavno objavila sa letovanja, s obzirom na to da javnost baš i nema priliku da je vidi u takvom izdanju. 

- Pa, malo sam smršala, pa sam htela to da pokažem kako sam uspela. Svi smo u kući na nekom posebnom režimu ishrane, zapravo moj suprug je na režimu nutricioniste, pa sam mu se i ja pridružila da njemu bude lakše i jeste, lakše mu je, a dobor je i meni - rekla je pevačica pre snimanja emisije, pa se osvrnula na uvođenje vojnog roka, s obzirom na to da ima sina koji će uskoro prispeti za vojsku:

- On je sportista, pre svega, tako da ima već određeno kad jede, kad trenira, kad ide da spava, ali ne bi bilo loše svi da malo odu u vojsku, da steknu još radnih navika i discipline, što da ne?!

 

 

Ona je priznala i da je najviše povela računa o liniji zbog albuma na kome uveliko radi, te da planira da uradi i rimejk nekih starih pesma, koje se slušaju i danas, pošto već i druge kolege oživljavaju neke njene hitove od ranije, sa kojima odlično prolaze danas. 

- Pa to je samo znak da smo uradili dobro posao nekada ranije. Dosta je pesama koje su tada bile hitovi, ima i onih koji su hitovi danas, tako da ja nemam ništa protiv da kolege prepevaju neki od njih. Obradiću i ja ponovo neke stare, a uskoro će i moj novi album - zaključila je Viki za Republiku

Ceo video-intervju možete pogledati na početku teksta. 

BONUS VIDEO: