HITNO OGLAŠAVANJE ŽENE SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Evo šta se dešava sa glumcem nakon DEPORTACIJE iz Hrvatske


IZVOR: Republika/Š. P. - 23.09.2024 | 17:00


Trifunovićeva žena otkrila ovaj detalj nakon dolaska u Srbiju!

Foto: Tanjug/STRAHINJA ACIMOVI, Printskrin/Instagram/isismo
HITNO OGLAŠAVANJE ŽENE SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Evo šta se dešava sa glumcem nakon DEPORTACIJE iz Hrvatske

Glumac Sergej Trifunović nedavno je postao tema u medijima nakon što je deportovan iz Hrvatske i dobio zabranu ulaska u tu zemlju na tri meseca. Prema pisanju hrvatskog portala "Slobodna Dalmacija", odluka o zabrani stupila je na snagu u prvim minutama 23. septembra 2024. godine, a Trifunoviću je pre toga dat rok da završi sve obaveze, nakon čega je morao da napusti Hrvatsku.

Kako se saznalo, glumac je 22. septembra stigao u Beograd, a tokom putovanja bio je u pratnji supruge Isidore. Iako je deportacija izazvala brojne reakcije u javnosti, Trifunović se još uvek nije oglasio povodom ovog incidenta, međutim, ćutnju je prekinula njegova izabranica, koja se sada oglasila.

- Sergej i ja smo juče stigli u Beograd - rekla je Trifunovićeva supruga, preneo je Telegraf.

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

Sergej Trifunović sa suprugom Isidorom stigao u Srbiju nakon deportacije

Podsećanja radi, Sergej Trifunović je na Prekršajnom sudu u Splitu osuđen na 60 dana zatvora, uslovno, s rokom od godinu dana u kojem ne sme ponoviti isto delo. On će morati platiti sudske troškove od 150 evra, a zbog vremena provedenog u pritvoru, kazna mu je smanjena na 59 dana uslovnog zatvora. Glumac se odrekao prava na žalbu, a presuda je postala pravosnažna.

Inače, kako su ranije preneli tamošnji mediji, Sergej je izjavio da će uzeti hrvatsko državljanstvo, jer je njegova supruga Isidora Riječanka. Ona se odmah po izricanju kazne oglasila za medije.

Sergej i ja smo trenutno zajedno. Dobro se oseća, na vezi smo sa advokatima i rešavamo ovu situaciju. Nismo iznenađeni, očekivali smo ovako nešto. Ne mogu ništa više da vam kažem - rekla je za Telegraf.

BONUS VIDEO: