BRANISLAV LEČIĆ SPAS PRONAŠAO NA HILANDARU! Glumac hteo da UMRE, monah mu otkrio LEK za karcinom!


IZVOR: Republika/P. R. - 23.09.2024 | 19:30


Od ovog momenta mu se život promenio iz korena!

Foto: ATA Images
BRANISLAV LEČIĆ SPAS PRONAŠAO NA HILANDARU! Glumac hteo da UMRE, monah mu otkrio LEK za karcinom!

Glumac Branislav Lečić, poznat po svojoj strasti prema hrani, suočio se sa ozbiljnim problemom kilaže i opštim zdravljem u jednom periodu svog života. Kako bi rešio ove izazove, Lečić je morao da se disciplinuje i promeni svoje prethodno ustaljene navike.

Jedan od ključnih momenata koji je uticao na Lečićevu odluku da promeni svoje prehrambene navike bio je incident koji se dogodio nakon konzumiranja obilnog obroka pre pozorišne predstave.

- Sećam sa da smo pre igranja jedne predstave moje kolege i ja seli u jednu kafanu i dobro se najeli svežeg pečenja. Uživali smo. Ali kada sam stao na scenu hteo sam da umrem. Hrana mi je došla do grla i jedva sam mogao da govorim. Od tada sam rekao sebi: Pred predstavu nikako obilan obrok! Danas sa hranom završavam već negde oko 14h kada imam predstavu. I to nastojim obrok bude lagan - rekao je Lečić.

Foto: printscreen/RTV Pink

Branislav Lečić posetio Hilandar

Tokom svog boravka na Hilandaru, Lečić je dobio savet od monaha koji je uticao na njegov pristup ishrani. Naime, monah mu je preporučio recept koji se koristi za lečenje čak i od karcinoma, a koji se zasniva na strogoj ishrani.

- Sećam se da mi je taj monah preporučio jedan recept kojim se tamo monasi leče čak i od karcinoma. Rekao mi je da je strogi post najbolji lek za organizam. Telu je potrebno vreme da se rastereti od varenja hrane i onda počinje da se bavi otrovima koji se unutar njega nalaze i odstranjuje ih. Jednom sam uspeo da izdržim čak 15 dana bez vode i u tom periodu sam smršao 9 kilograma. Sve je bilo u redu, ali na kraju tog perioda posta, kada sam bio na sceni osetio sam blagu vrtoglavicu i shvatio da ne mogu baš najbolje da se setim postupaka onom brzinom koja je u tom trenutku potrebna - prisetio se Lečić u emisiji "Puls Srbije".

Foto: printscreen/Kurir TV

Branislav Lečić od monaha dobio lek

BONUS VIDEO: