CECA SASULA BOGDANI BRUTALNU ISTINU U LICE: Ražnatovićka joj ODMAH uzvratila, nastala DRAMA!


IZVOR: Republika/Š. P. - 23.09.2024 | 20:05


Svekrva i snajka u sukobu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
CECA SASULA BOGDANI BRUTALNU ISTINU U LICE: Ražnatovićka joj ODMAH uzvratila, nastala DRAMA!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njena snajka Bogdana su oduvek javno pokazivale skladan odnos, a jedan od simbola njihove bliskosti je činjenica da je folkerka svoju venčanicu poklonila izabranici svog sina Veljka. Ovaj gest govori o dubokom poštovanju i ljubavi između njih dve, a Bogdana neretko prati Cecu na njenim nastupima, što dodatno potvrđuje njihovu bliskost.

Međutim, nedavno se desio prvi "sukob" između svekrve i snaje. Naime, Ceca je jednom prilikom u šali izjavila da je Bogdana "pečena da bude zla svekrva", s obzirom na to da ima tri sina, na šta je Bogdana odgovorila da ne želi da bude zla svekrva i upitala kako Ceca nije ista. Ovaj neobičan sukob između njih dve izazvao je pažnju javnosti, ali i pokazao da čak i u najskladnijim odnosima mogu da se dese nesporazumi.

- Ja mojoj Bogdani kažem, pečena si da budeš zla svekrva, imaš tri sina. Ona kaže: "Pa, neću da budem zla svekrva, kako ti nisi?" - navela je Ražnatovićka tada, i odmah zatim nastavila:

Foto: Instagram.com

Ceca sa sinom Veljkom i snajkom Bogdanom

- Ja imam jednog sina, imam i ćerku, a ti tri sina. Moja Lidija je bila na putu da bude ozbiljna zla svekrva, a Bog je rekao "No, no, rodićeš prvo ćerku".

I pored ovog "sukoba" koji je svima izmamio osmehe na lica, Bogdana ističe da obožava svoju svekrvu, a Ceca se neretko našali kako na njen, tako i na svoj račun.

BONUS VIDEO: