SAŠI POPOVIĆU PROMENJENA TERAPIJA! Evo šta se dešava sa čelnikom "Granda"! Porodica se NE ODVAJA od njega!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 24.09.2024 | 09:30


Najbolji lekari brinu o Popoviću.

Foto: Republika.rs
SAŠI POPOVIĆU PROMENJENA TERAPIJA! Evo šta se dešava sa čelnikom "Granda"! Porodica se NE ODVAJA od njega!

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, već neko vreme ima zdravstvenih problema koje rešava, a zbog kojih je morao da otputuje u inostranstvo na lečenje. 

Saša iz bolnice redovno zove decu kako bi ih izveštavao o svom zdravstvenom stanju, a kako smo sada saznali, Supruzi Suzani Jovanović je tražio da mu odmah donese stvari koje je tražio u bolnicu.

Foto: ATA Images

Saša Popović

Kako smo sada saznali, doktori su u međuvremenu za stanje u kom je, rešili da promene terapiju, pa se on neće podvrgnuti menjanju krv kako bi ojačao organizam, jer postoji slična metoda koja je isto tako dobra.

Foto: Shutterstock, ATA images, Printscreen/Pink TV

Saša Popović i Suzana Jovanović

 

Kako se ranije pričalo, doktori su želeli da se Saša podvrgne metodi promene krvi, ali je to na kraju otkazano. Došli su do boljeg rešenja za njega i do terapije koja je u ovom trenutku najpovoljnija. On se redovno čuje i viđa sa najboljim stručnjacima koji su tamo u bolnici i stanje je za sada stabilno - priča izvor. 

Foto: Republika

Saša Popović

 

Podsetimo, otkad su se u maju pojavile fotografije na kojima se vidi da je bio zbrinut na Institutu za ortopediju na Banjici, ispred kog je viđen u kolicima, a noga mu je bila u gipsu do kolena, Popović je nestao iz javnog života. Suzana Jovanović odmah je izašla sa informacijom da je sve kako treba i da niko ne treba da širi paniku o Sašinom stanju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović

 

- Suzana je opet rekla bliskim prijateljima koje izveštava o tome kako je Saša da ne prenose dalje informacije o njegovom stanju, kako ne bi došlo do medija to šta se trenutno dešava. Ona je rekla: "Sve je u redu za sada sa Saletom, samo mu je potrebno mnogo odmora. Ima jake terapije i normalno je da više odmara i leži. Bitno je samo da ne prenosite ništa od informacija da se ne bi bilo ko brinuo - rekao nam je tada upućen izvor.

BONUS VIDEO: