Desingerica progovorio o VOJNOM ROKU, otkrio da li IDE DOBROVOLJNO U VOJSKU! ( FOTO + VIDEO)


IZVOR: O. B/M. Đ - 24.09.2024 | 23:59


Prema predloženom planu, vojni rok biće obavezan za muškarce do 30 godina starosti, uz mogućnost da granica bude spuštena na 27 godina. Postavlja se pitanje da li će regruti moći da biraju vreme služenja, posebno ako su studenti. Prema ranijim pravilima, bilo je moguće odložiti vojni rok dok se ne završi fakultet.

Foto: ST/Tamara Plavšić
Desingerica progovorio o VOJNOM ROKU, otkrio da li IDE DOBROVOLJNO U VOJSKU! ( FOTO + VIDEO)

Večeras je održana svečana promocija pesme iza koje stoje Višnja Petrović i njen kolega Uroš Živković. Njih dvoje su obradovali obožavaoce novim hitom pod nazivom "U inat dušmanima", koji dolazi sa pratećim spotom. 

Ekipa portala Republika bila je prisutna na ovom događaju, beležeći sve uzbudljive trenutke. Poljubac koji se desio između Višnje i Uroša u spotu dodatno je zapalio maštu publike, što je stvorilo velika očekivanja za njihovu zajedničku muziku. Ova pesma predstavlja značajan korak u njihovim karijerama i pruža im priliku za novo kreativno izražavanje, čime se nadmašuju prethodni radovi. POGLEDAJ GALERIJU

Svi prisutni su mogli da osete pozitivnu energiju i uzbuđenje koje je vladalo tokom promocije. Ogroman broj fanova i prijatelja okupio se u samom srcu prestonice, u restoranu Velika Skadarlija, koji ima posebnu simboliku za njih. "Ovaj restoran je mesto odakle je sve počelo. Ovde smo snimili divan spot i odlučili smo da večeras ovde napravimo promociju povodom ove pesme," izjavila je Višnja, ističući važnost ovog mesta u njihovim životima.

Na promociji se pojavio i kontroverzni reper Dragomir Despić - Desingerica, koji je imao posebnu pažnju svih prisutnih. Desinger se pred kamerama portala Republika osvrnuo na sve aktuelnosti, a jedna od njih tiče se i vonog roka.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Desingerica

- Sad imam 17 godina, i tek ću da dočekam punoletstvo sledeće godine, tamo pred Crnu Goru. Tamo dole ćemo i da slavimo osamnaesti rođendan. Ali, na papiru imam 31 godinu i samim tim me ne kači zakon i ne moram da idem u vojsku. Duhovno se osećam kao sedamnaestogodišnjak. Mnogo mi je žao što neću imati ispraćaj. Baš smor, ceo život sam želeo da idem u vojsku, ali nisam imao kad. Ne mogu ni dobrovoljno, jer sam prestao da radim humanitarno i sada konačno uzimam neke pare  - ispričao je u svom maniru muzičar. O čemu smo još razgovarali sa Desingericom, poslušajte na početku teksta.

BONUS VIDEO: