OGNJEN AMIDŽIĆ SE PREPAO: U Šimanovce stigao misteriozni paket, a onda je usledio ŠOK! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 25.09.2024 | 10:30


Ovome se nije nadao!

Foto: Printskrin/RTV PINK
OGNJEN AMIDŽIĆ SE PREPAO: U Šimanovce stigao misteriozni paket, a onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Voditelj Ognjen Amidžić je u sinoćnoj emisiji "Amidži šou" dobio iznenađenje. Misteriozna kutija stigla je u studio u Šimanovcima, a Ognjen nije smeo da je otvori, pa mu je u pomoć pritekao Đole Đogani. Kad je video šta je u kutiji, Đole je istu prosledio Ognjenu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ognjen dobio kolače od Višnje i Uroša

Ognjenu i dalje nije bilo jasno šta je u kutiji i zbog čega je on to dobio, a onda je naglas otkrio da su mu je poslali pevačica Višnja Petrović i pevač Uroš Živković. Naime, oni su sinoć pravili promociju pesme "U inat dušmanima", a kako Ognjen nije mogao da se pojavi zbog emisije, pevači su mu poslali sitne kolače.

- Uroš i Višnja mi šalju kolače, nisam došao na njihovu promociju, poslali su mi sitne kolače - rekao je Ognjen.

Ekipa portala Republika posetila je promociju mladih pevača juče, a oni su nam otkrili nešto više.

- Ovaj restoran je mesto odakle je sve počelo. Ovde smo snimili divan spot i odlučili smo da večeras ovde napravimo promociju povodom ove pesme. Ja muziku oduvek delim na dobru i lošu i ja privatno volim narodnu muziku i uvek se pitam zašto mene ljudi doživljavaju kao nekog pop izvođača. Ja sam stvarno teški folk. Verujem da je to zbog mojih nastupa na kojima pevam dosta pesama Nataše Bekvalac i Ane Nikolić  - rekla nam je Višnja.

- Ja sam se sjajno našao u narodnjacima. Ko ode kod Višnje na nastup, čuće svašta lepo. Mada, nekad prosto peva pesme koje ona voli - dodao je Uroš.

Foto: Republika

Višnja Petrović i Uroš Živković

BONUS VIDEO: