JANA TODOROVIĆ RONI SUZE! Pevačicu savladale emocije zbog jedne stvari, odmah počela da grli i ljubi koleginicu!


IZVOR: Republika/ D. L. - 25.09.2024 | 12:30


Video je brzo postao viralan, a komentari na društvenim mrežama su se nizali.

Foto: youtube.com/TOXIC TV
JANA TODOROVIĆ RONI SUZE! Pevačicu savladale emocije zbog jedne stvari, odmah počela da grli i ljubi koleginicu!

Na nedavnoj privatnoj zabavi koja je izazvala pravu buru na društvenim mrežama, desio se emotivan trenutak koji je zabeležen kamerama telefona. Na snimku se vidi kako Aleksandra Prijović peva pesmu "Anka" po specijalnoj želji koleginice Jane Todorović. Emocije su preplavile Janu, koja nije mogla da zadrži suze dok je slušala Prijin nastup.

Foto: Instagram printscree

Jana plače dok Prija peva

 

Video je brzo postao viralan, a komentari na društvenim mrežama su se nizali. Mnogi su se složili da je ovaj trenutak pokazao iskrenu empatiju između dve koleginice, dok su drugi izrazili saosećanje prema Jani Todorović, imajući u vidu nedavnu porodičnu tragediju koju je doživela.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana Todorović

 

- Ova Aleksandra šta god da otpeva zvuči odlično. Voleo bih ponovo da je slušam u areni, nisu mi bili dovoljni svi ovi nastupi koje je već držala, a Jana svakako da zna šta je kvalitet i to je odmah prepoznala - bio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama. 

Foto: TV Pink/printscreen

Jana Todorović

 


Jana Todorović nedavno je javno govorila o teškom periodu koji je prošla nakon iznenadne smrti svog sestrića. U intervjuu za jedan portal, Jana je otkrila da se oseća kao stena koja mora da bude jaka i podrška svojoj porodici, ističući koliko je teško bilo njoj i njenoj ćerki da se nose sa gubitkom.

Ovaj emotivni trenutak na zabavi, zajedno sa Janim javnim istupom o ličnoj tragediji, dodatno su povezali javnost sa poznatim ličnostima, pokazujući da su i one, uprkos slavi, ljudi sa svojim emocijama i teškoćama. 

BONUS VIDEO: