PROCURILA PRIJINA FOTKA PRE INTERVENCIJA: Svi komentarišu njen ROZE BRUS, a ovaj detalj nikome nije promakao! (FOTO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 26.09.2024 | 16:00


Aleksandrina slika iz mladosti "zapalila" društvene mreže!

Foto: ST/Dragan Kadić
PROCURILA PRIJINA FOTKA PRE INTERVENCIJA: Svi komentarišu njen ROZE BRUS, a ovaj detalj nikome nije promakao! (FOTO)

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović danas puni arene širom Evrope, a na njenom koncertu uvek se tražila karta više. Važi i za jednu od najlepših žena, a često se na društvenim mrežama pojavljuju i njene slike iz mladosti. Tako je jedan korisnik društvene mreže Iks (Tviter) objavio Prijinu fotografiju, koja je nastala pre nego što je postala popularna i imala intervencije.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović danas

Na slici se vidi Aleksandra u mini haljini, u svojoj sobi, dok nasmešena pozira pred kamerom bez trunke šminke. Pratioci su primetili svaki detalj, pa čak i da joj viri bretela roze grudnjaka, ali i da je klima uključena u struju preko utikača za svetlo, te da se u pozadini vide torbe okačene na stolicu.

- Bezbroj predivnig detalja, ovaj roze brus, ova tašna obešena o stolicu, utičnica od klčime. IDENTIČNO SMO OVAKO IZGLEDALE SVE DO JEDNE u periodu 2011/2015. DA JE BOLJE NE BI VALJALO - napisao je gorepomenuti korisnik.

 

 

Inače, Aleksandra je nedavno proslavila svoj 29. rođendan, a među prvima joj ga je čestitala majka, pevačica Borka Mihajlović.

- Iako si godinu dana starija, u mom ćeš srcu uvek ostati moja devojčica. Želim ti sve najbolje, srećan ti riođendan, mila moja - napisala je Borka na svom profilu, a čestitke su nastavile da se nižu.

 

 

Podsećanja radi, Borka je oduvek bila najveća podrška Aleksandri. Tokom treće večeri koncerta u zagrebačkoj Areni, Aleksandra se emotivno obratila majci i tetki, ističući njihovu veliku žrtvu i podršku tokom njenog učešća u takmičenju "Zvezde Granda".

- Sad ću reći jednu stvar... Kad sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno, dešava se da nam finansijski bude teško. A moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beksrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima vama da uvek plačete iz ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas - rekla je Aleksandra tokom treće večeri koncerta i rasplakala publiku.

BONUS VIDEO: