"BORIŠ SE ZA POTOMSTVO I NEKO TI KAŽE DA SI RODILA PAŠČE!" Seka Aleksić gori od besa, traži da se Njezvanova JAVNO izvini!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.09.2024 | 17:00


Njezvanova je iznela svoj stav o vantelesnoj oplodnji i izazvala burne reakcije javnosti, a Seka Aleksić je brutalno uzvratila.

Foto: Instagram.com, ST/Vladimir Lukić
"BORIŠ SE ZA POTOMSTVO I NEKO TI KAŽE DA SI RODILA PAŠČE!" Seka Aleksić gori od besa, traži da se Njezvanova JAVNO izvini!

Poznata crnogorska influenserka i voditeljka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, izazvala je veliku buru svojom izjavom o ženama koje žele da podižu dete same, a nemaju muža. Njezvanova je u jednoj emisiji iznela svoj stav o vantelesnoj oplodnji i izazvala burne reakcije javnosti.

- Meni je najveća životna želja bila da budem majka i za mene je porodica, kult porodice, kult braka, svetinja. Ja sam u svim svojim javnim obraćanjima vrlo jasnih stavova bila. Mišljenja sam da je sebično odlučiti ispuniti svoju želju po svaku cenu jer mislim da ja nemam pravo da uskratim tome koga rodim ono što institucija porodice jeste, ona podrazumeva dva roditelja. Da li bih osudila ženu koja bi to uradila? Ne. Da li bih diskvalifikovala njeno dete kao dete koje je manje vredno od mog? Ne. Da li bih ja to uradila? Ne! - rekla je Njezvanova u emisiji za Blic.

U daljem razgovoru druga sagovornica kaže:

Foto: printscreen/instagam

Nataša Kovačević Njezvanova

 

- Najveći broj žena ima nameru da ima celovitu porodicu - rekla je druga sagovornica, a Njezvanova je dodala:

- Kako kad sama napravi iz epruvete sebi, kao pašče da je - istakla je poznata Crnogorka.

Jedna od onih koja je javno reagovala na Njezvanovu bila je pevačica Seka Aleksić. Ona je izrazila svoje razočaranje i ogorčenje zbog Njezvanovine izjave, ističući koliko je teško prolazila kroz proces vantelesne oplodnje. Seka je istakla da je period borbe za potomstvo bio veoma težak, ali da je imala podršku svog partnera tokom celog procesa.

- Jako mi je žao sto sam morala da čujem da je influenserka Njezvanova izgovorila ove reči: "Dijete iz epruvete je ko pašče"!!!!!!!!! Žene se toliko bore da bi dobile potomstvo, toliko procesa sa hormonima prolaze i svaka zna šta je muka i strah da nikada možda nećes imati dete i da ćeš možda ostatiti sama…. Daš sve na ovom svetu što imaš i nemaš da bi dobila potomstvo… I onda ti neko kaže da si rodila pašče! Najmanje što bi mogla da uradi jeste da uputi izvinjenje svima nama - navela je pevačica i kratko još poručila:

 

 

- Razočarana sam - priznala je Seka, koju su mnogi pratioci podržali u komentarima.

BONUS VIDEO: