BOGDAN NAPUSTIO TRUDNU JOVANU! Srejović obelodanio kompletnu istinu, sve se dogodilo nakon svadbe!


IZVOR: Republika/Š. P. - 26.09.2024 | 19:30


Srejović se oglasio odmah nakon odlaska.

Foto: republika.rs
BOGDAN NAPUSTIO TRUDNU JOVANU! Srejović obelodanio kompletnu istinu, sve se dogodilo nakon svadbe!

Bivši izabranik Svetlane Cece Ražnatović, Bogdan Srejović, i njegova izabranica Jovana Ljubisavljević, stupili su u brak u julu ove godine. Njihovo venčanje obuhvatalo je nekoliko ceremonija i proslava, koje su oduševile mnoge.

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević su prvo izgovorili sudbonosno "da" pred Bogom, a potom su organizovali i građansko venčanje, kao i tajno crkveno venčanje u manastiru Gračanica na Kosovu i Metohiji. Njihova ljubavna priča dobila je svoj srećan epilog kroz ove svečanosti, koje su okupile prijatelje, kolege i porodicu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

 

Međutim, Bogdan se oglasio putem društvene mreže Instagram fotografijama iz pravoslavnih svetinja. Naime, Bogdan Srejović obilazio je manastire na Kosovu i Metohiji, takođe jedan je od pokretača akcije za obnovu hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Goraždevcu, pored Peći. Ovaj duhovni put pokazuje njegovu posvećenost veri i tradiciji, što je izazvalo divljenje i podršku kod mnogih.

- Hilandar, blagoslov i poslušanje - napisao je Srejović, pa naveo sve manastire koje je posetio:

- Pantelejmon, Dohijar, Esfigmen. Slava Bogu i Presvetoj Bogorodici Majci.

 

 

Podsetimo, njihovo svadbeno slavlje održano je u jednom prestoničkom elitnom restoranu, okupivši članove porodice, prijatelje i saradnike mladenaca. Trudna Jovana je zablistala u prelepoj princeza venčanici, ističući se otvorenim delom koji je naglasio njen dekolte, dok je Bogdan nosio elegantno crno odelo.

BONUS VIDEO: