PRIZOR KOJI TERA SUZE NA OČI! Sloba Radanović održao sinu predavanje, ovo mora da pamti dok je živ!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.09.2024 | 21:30


Sloba Radanović podelio emotivne trenutke sa sinom Damjanom.

Foto: instagram.com/printscreen
PRIZOR KOJI TERA SUZE NA OČI! Sloba Radanović održao sinu predavanje, ovo mora da pamti dok je živ!

Folker Sloba Radanović prošle godine postao je ponosni otac sina Damjana, a sada je oduševio javnost objavama na društvenim mrežama koje prikazuju nezaboravne trenutke provedene sa naslednikom. Na Instagramu je podelio fotografije na kojima sa kredom ispisuje ime svog malenog mezimca, dok u opisu koristi stihove iz pesme Duleta Rajkovića, dodatno naglašavajući emotivnu povezanost sa svojim sinom Damjanom.

Uz fotografije na kojima nosi krst preko majice i sedi na ciglama dok njegov sin stoji na betonu, Sloba je pokazao da uživa u provođenju vremena sa svojim sinom, ističući važnost porodičnih vrednosti i tradicije. Takođe, pevač je otkrio da trenutno renovira kuću u Višnjici, izražavajući želju da svojoj porodici omogući udoban i lep dom u kojem će moći da uživaju.

- Idemo, sine, na jedno mesto, tata je tebi pričao često o rodnom kraju đe se ja rodi', tamo đe vila još kolo vodi - stoji u opisu objave Slobe Radanovića.

POGLEDAJ GALERIJU

Sloba je nedavno otkrio da želi da provodi što više vremena kod kuće sa svojom porodicom, ističući važnost prisustva u životu svoje dece. Osim toga, pohvalio je svoju suprugu Jelenu, istakavši njen talenat za spremanje i spremnost da se posveti porodičnim obavezama.

Ove objave na društvenim mrežama naišle su na veliki broj pozitivnih komentara, a fanovi su izrazili divljenje prema Slobinoj posvećenosti porodici i emotivnom vezom koju neguje sa svojim sinom. 

BONUS VIDEO: