NJEZVANOVA RAZBESNELA POLA SRBIJE, pa zapretila SUDOM: Linčovali ste me i zato ide TUŽBA! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 27.09.2024 | 10:20


Tvri da ljudi žele da je sabotiraju!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
NJEZVANOVA RAZBESNELA POLA SRBIJE, pa zapretila SUDOM: Linčovali ste me i zato ide TUŽBA! (FOTO)

Crnogorska influenserka i voditeljka Nataša Kovačević Njezvanova digla je veliku buru o javnosti izjavom o ženama koje se odlučuju za VTO i da same podižu decu.

- Meni je najveća životna želja bila da budem majka i za mene je porodica, kult porodice, kult braka svetinja. Ja sam po tom pitanju u svim svojim javnim obraćanjima bila vrlo jasnih stavova. Mišljenja sam da je sebična odluka da po svaku cenu ispuniš svoju želju, jer smatram da ja nemam pravo da uskratim tome koga rodim ono što institucija porodice jeste, a ona podrazumeva dva roditelja. Da li bih osudila ženu koja bi to uradila? Ne. Da li bih diskvalifikovala njeno dete kao dete koje je manje vredno od mog? Ne. Da li bih ja to uradila? Ne - ispričala je Kovačevićeva, pa je usledio deo koji je podigao veliku buru.

- Kad sama napravi iz epruvete (dete) sebi kao pašče da je kupila - konstatovala je Njezvanova na "Blic TV".

Foto: ATA Iamges

Njezvanova šokirala izjavom

Njena izjava pogodila je Seku Aleksić, koja se dugo borila da dobije decu, te joj se obratila putem objave na društvenoj mreži Iks.

- Jako mi je žao sto sam morala da čujem da je influenserka Njezvanova izgovorila ove reči: "Dijete iz epruvete je ko pašče"!!!!!!!!! Žene se toliko bore da bi dobile potomstvo, toliko procesa sa hormonima prolaze i svaka zna šta je muka i strah da nikada možda nećes imati dete i da ćeš možda ostatiti sama…. Daš sve na ovom svetu što imaš i nemaš da bi dobila potomstvo… I onda ti neko kaže da si rodila pašče! Najmanje što bi mogla da uradi jeste da uputi izvinjenje svima nama, Razočarana sam - istakla je Seka.

Foto: Instagram.com, ST/Vladimir Lukić

Seka je duboko razočarana Natašinom izjavom

Natašina izjava digla je veliku buru, a mnoge žene su je javno osudile. Ona se nakon ovoga obratila putem društvene mreže Instagram, te najavila tužbe.

- Svi koji su naružili moj ugled izvlačeći iz konteksta da sam ja omalovažavala samohrane majke i VTO decu biće tuženi. Nikad to nisam rekla. Niti bih jer to ne mislim i to niko normalan ne može da misli. Kontekst u koji ste me doveli je izvan zle namere. Bez da ste proverili navode, linčovali ste me i zato ide tužba. Ja nisam rekla da je dete pašče. Nego da dete NIJE pašce da nabavim da sama sebi ispunim život. I da kad ja umrem ostane samo. Za svaku zloupotrebu mog imena ćete biti tuženi. Dobar pokušaj sabotaže knjige, sramota. Ali moj IT tim zna ko je "pogresno" shvatio i preneo tako ženama koje su se o jadu zabavile da dobiju tu decu, da ja kažem za njihovu decu da su paščad. Sram vas bilo. Ja sam se borila da dobijem decu i jedno izgubila. Sram vas bilo. Moji najbliži prijatelji su dobili decu na VTO. Znam ja sta je želeti a nemati. I zato ću da tužim! - napisala je ona.

Foto: Instagram.com

Nataša se oglasila nakon izjave

BONUS VIDEO: