VELJKO RAŽNATOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU! Ova odluka će uticati na njegov život!


IZVOR: Republika/M. P. - 27.09.2024 | 11:25


Posle duže pauze vraća se u ring!

Foto: Printskrin/RTV PINK
VELJKO RAŽNATOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU! Ova odluka će uticati na njegov život!

Mladi bokser Veljko Ražnatović napravio je dužu pauzu u svom sportu, a sada je doneo odluku da se vrati u ring. Sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio je radosne vesti.

- Pozdrav svima, nakon najduže pauze do sada vraćamo se u profesionalni ring 8. novembra u Beogradu. Na memorijalu “Miroslav Popović” boksovaću meč koji će me približiti sledećem cilju, radujem se predstojećem periodu, vreme naše tek dolazi! - napisao je Veljko Ražnatović.

Foto: ST/Dragan Kadić

Veljko Ražnatović se vraća u ring

Inače, Veljko Ražnatović potpuno je posvećen sportu, a pored napornih treninga, kao i svaki profesionalni sportista, veoma vodi računa o svom izgledu. On je nedavno pokazao jedan svoj obrok koji je pripremio u ranim jutarnjim časovima, preneo je "Blic".

Podsetimo, Veljko i njegova supruga Bogdana nedavno su dobili trećeg sina, kojem su dali ime Isaija. Oni porodično žive i rodnom mestu njegove žene, u Titelu, gde su pronašli svoj mir daleko od gradske gužve.

Veljko je nedavno otkrio kako se slaže sa svojim zetom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Foto: Instagram printscreen

Veljko Ražnatović je nedavno govorio o Anastasiji i Gudelju

Čujem se s njom svakoga dana. Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno – rekao je Veljko nedavno.

Ceca je jednom prilikom rekla da je Veljko izjavio da njegova sestra Anastasija živi bolje od svih njih.

 - Rekao je Veljko: "U ovoj kući i od nas Ražnatovića jedino Anastasija zna da ga živi. Mi ništa. Ti trčiš samo na koncerte, obaveze, ja treniram šest puta dnevno, a ona s destinacije na destinaciju. Pa odradi koncert, pa opet na neku destinaciju.

BONUS VIDEO: