KRSTOVDAN JE ZBOG OVOGA POSEBAN DAN ZA RAŽNATOVIĆE: Veljko raznežio svoje pratioce! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 27.09.2024 | 12:50


Mladi bokser objavio sliku sina uz dirljiv tekst!

Foto: ST/Dragan Kadić
KRSTOVDAN JE ZBOG OVOGA POSEBAN DAN ZA RAŽNATOVIĆE: Veljko raznežio svoje pratioce! (FOTO)

Danas je poseban dan za porodicu Ražnatović, jer se proslavlja imendan srednjeg sina Krstana. Veljko je na svom Instagram profilu podelio fotografiju svojih mališana uz čestitku povodom Krstovdana, ističući da se ko se krstom krsti na Krstovdan, taj dan posti. Ponosni tata je izrazio svoju ljubav prema sinu i čestitao mu imendan.

- Ko se krstom krsti, na Krstovdan posti. Srećan imendan, sine moj - napisao je Veljko uz sliku svojih mališana.

Foto: Instagram

Veljko uslikao svoje sinove

Krstan krenuo u državni vrtić u Titelu

Ovaj dan ima poseban značaj i jer je Krstan nedavno napunio godinu dana, a roditelji Veljko i Bogdana su odlučili da je vreme da krene u vrtić. Njihova odluka je bila da Krstan pohađa državni vrtić u Titelu, gde porodica trenutno živi. Ova odluka pokazuje njihovu želju da deca odrastaju u sličnim uslovima kao njihovi vršnjaci, što je posebno važno za Veljka.

Porodica Ražnatović se nedavno preselila u Titel kako bi izbegli gradsku gužvu i pružili deci mirnije okruženje za odrastanje. Odluka da Krstan krene u vrtić u njihovom novom mestu boravka predstavlja važan korak u njihovom životu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Veljko ponosan na svoje sinova

Emotivna podrška na društvenim mrežama

Veljko i Bogdana su često aktivni na društvenim mrežama gde dele delove svog porodičnog života sa pratiocima. Njihova otvorena podrška i ljubav prema deci često izaziva emotivne reakcije kod fanova, koji sa oduševljenjem prate svaki korak ove poznate porodice.

BONUS VIDEO: