ZA NJU POSTOJI SAMO JEDAN! Karleuša otkrila ko je NAJBOLJI FRAJER među političarima!


IZVOR: Republika/M. P. - 27.09.2024 | 12:35


Evo koga je muzička zvezda odabrala!

Foto: ST/Dragan Kadić
ZA NJU POSTOJI SAMO JEDAN! Karleuša otkrila ko je NAJBOLJI FRAJER među političarima!

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je birala najbolje frajere među sportistima, a njen izbor pao je na Nikolu Jovanovića, mladog košarkaša sa kojim su je dugo spajali. Sada je došao red da odabere i najboljeg frajera među političarima, a tu nije bilo dileme.

Foto: Foto e-stock, Kurt Desplenter / Zuma Press / Profimedia

Za Karleušu je Nikola najbolji frajer među sportistima

Od Miloša Jovanovića, preko premijera Miloša Vučevića i ministra Siniše Malog, pa do Čede Jovanovića, JK je titulu najpoželjnijeg muškarca na političkoj sceni dodelila predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, prenosi "Informer".

- Moć je najbolji afrodizijak! - rekla je.

Popularna pevačica je krajem decembra prošle godine otkrila a je uprkos njihovim prethodnim nesuglasicama, Vučić bio jedini koji joj je pružio podršku kada je njena majka, spikerka Divna Karleuša, bila bolesna, kao i da joj je on bez reči pružio pomoć i omogućio lečenje njene majke u Nemačkoj.

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/JADRANKA ILIC/ nr

Karleuša odabrala Vučića za najboljeg frajera među političarima

- Ispričaću vam jednu interesantnu stvar za Aleksandra Vučića, ispričaću vam zašto on ima moju simpatiju. Kada je moja majka bila bolesna, mi smo bili baš u lošim odnosima, ja sam se izjašnjavala puno puta loše o njemu, onako negde zatrovana mnogim stvarima koje možda nisam ni imala pravo, ali kada se moja majka razbolela, ja sam krenula da tražim pomoć sa mnogo strana i od mnogo ljudi. Nećete verovati u jednom momentu sam bila saterana uza zid i nisam više imala od koga da tražim pomoć, pa sam odlučila da nabavim njegov broj telefona i da ga pozovem za pomoć. Od svih ljudi i prijatelja koje sam pozvala, jedino ko mi je pomogao bio je čovek koga sam do tog momenta žestoko napadala i kritikovala, a to je bio Aleksandar Vučić. On je bez reči našao kontakte i pomogao mi da se moja majka leči u Nemačkoj. Eto, to je moje hvala - istakla je Karleuša za Republiku tada.

BONUS VIDEO: