"VELIČINA NIJE BITNA...": Goca Tržan otkrila koliko traje SAVRŠEN INTIMNI ODNOS, a koliko treba njoj i Raši za taj ČIN!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 27.09.2024 | 21:00


Pevačica je uvek bez dlake na jeziku za tabu-teme.

Foto: Printscreen/K1 TV, Yotube/printscreen
"VELIČINA NIJE BITNA...": Goca Tržan otkrila koliko traje SAVRŠEN INTIMNI ODNOS, a koliko treba njoj i Raši za taj ČIN!

Pop pevačica Goca Tržan, koja je u skladnom braku sa Radomirom Novakovićem Rašom, poznata po otvorenosti u razgovoru o intimnim temama, nedavno je ponovo privukla pažnju javnosti svojim komentarom o tome koliko dugo traje savršeni intimni odnos.

Naime, Goca je izjavila da prema naučnim faktima koje je pročitala, savršeni odnos traje 12 minuta. Međutim, nedavno se vratila na tu temu i uz smeh rekla da je to ipak previše.

- To je predugo. Razlog je taj što u tih 12 minuta treba da se desi sve što treba da se desi. Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži ne znam koliko, ti se ne maltretiraš sa gimnastikom i to je onda ok - zaključila je pevačica.


Osim toga, Goca je nedavno istakla važnost otvorenog razgovora o intimnim temama.

Ona je priznala da smatra da je to izuzetno važna tema za razgovor i da je važno da roditelji razgovaraju sa svojom decom o seksu kako bi se izbegle neke teže situacije u budućnosti.

Foto: Republika

Goca Tržan uživa u ljubavi sa svojim mlađim suprugom Rašom

Goca je istakla da je, iako je eksperimentisala dok je bila mlađa i vodila ljubav na raznim mestima, ipak najopuštenija u spavaćoj sobi.

Naglasila je da veličina nije bitna, ako partner zna šta radi.

Goca Tržan je svojom otvorenošću i stavom još jednom pokazala da je spremna da se suoči sa tabu temama i da ih otvoreno adresira, te da je seksualno obrazovanje ključno za formiranje zdravih stavova o intimnosti.

Kao javna ličnost, Goca Tržan nastavlja da bude glas koji podstiče razgovor o temama koje se često smatraju tabu, nudeći svoje iskustvo i stavove kako bi doprinela otvorenijem i zdravijem društvu.

BONUS VIDEO: