VELIKA DODELA NAGRADA U "ODEON" TEATRU: Više od trideset izvođača će primiti priznanje i otpevati najveće hitove! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 21:34


Ceremonija je 30. septembra

Foto: Promo foto
VELIKA DODELA NAGRADA U "ODEON" TEATRU: Više od trideset izvođača će primiti priznanje i otpevati najveće hitove! (VIDEO)

Teatar “Odeon” otvara svoja vrata za “City records”, Pink radio, i Pink Music dodelu nagrada. Učestvuje više od trideset izvođača će primiti priznanje i izvesti svoje najveće hitove.

Veče će ulepšati zvezde devedesetih i dvehiljaditih, kao i najveće zvezde pop muzike i narodne muzike: Trik FX, Ivan Gavrilović, Luna, Slađa Delibašić, DUCK, Twins i Era, Oliver Stoiljković, Lexington band, Tropico band, Romana, Ivana Jordan, Zana, OK band, Amadeus band, Dado Glišić, Jellena, Haris Džinović, Neda Ukraden, Sandra Afrika, Marina Visković, Ivan Kurtić, Zorica Brunclik, Goga Sekulić i Boban Rajović.

Održaće se spektakularna dodela nagrada 30. septembra u 20:00 časova sa omiljenim TV licima: Rada Radenović, Biljana Obradović, Dušica Jakovljević, Ana Radulović i Ognjen Amidžić

O POZORIŠTU ODEON

U želji da Beograd dobije jedinstveno pozorište koje spaja tradicionalnu pozorišnu umetnost, modernu tehnologiju, dinamičan repertoar i provokativan pozorišni izraz nastao je Teatar Odeon, pozorište budućnosti. Nekada kultni bioskop, sada najsavremenije pozoriste Brodvejskog tipa specijalizovano za mjuzikle, i pored bogate pozorišne tradicije u Srbiji, prvo je ovakvog tipa ne samo u Beogradu, već i u ovom delu Evrope.

’Inovativno, uzbudljivo, provokativno i ispred vremena’, rekli su neki od pozorišnih stručnjaka koji su radili na izgradnji teatra koji je osmislio i dizajnirao medijski magnat i idejni tvorac Teatra Odeon, Željko Mitrović. Inspirisan najboljim svetskim pozorištima, Teatar Odeon je kreiran, klasičnim stilom u pogledu estetike, bulevarskim razigranim žanrom, sa futurističkom scenografijom, i izuzetno bogatim glumačkim i plesnim ansamblom koje upotpunjuju najskuplja i najsavremenija video i audio tehnologija.

Za bogatstvo jedinstvenog audio vizuelnog doživljaja, scena je prekrivena sa 250 kvadrata LED ekrana, četiri hidraulične bine od kojih se dve rotiraju, hologramskim platnom i boksevima – zahvaljujući čemu Teatar Odeon pruža tri različita vizuelna iskustva – bioskopsku projekciju, pozorišnu predstavu i svojevrstan rok koncert.

Pored pozorišnog repertoara, Teatar Odeon je postao nezaobilazna stanica, kako domaće tako i strane publike, zahvaljujući koncertnoj sezoni, čime podiže kulturni život prestonice na novi nivo i upisuje Beograd, na još jedan način, na kulturnu mapu sveta.

BONUS VIDEO