BILA JE STROGA, ALI PRAVIČNA: Ovo zanimanje poznata voditeljka morala je da napusti da bi postala TV LICE!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.09.2024 | 13:30


Irina Vukotić je u svakom poslu temeljna i potkovana znanjem.

Foto: printskrin/TV Prva
BILA JE STROGA, ALI PRAVIČNA: Ovo zanimanje poznata voditeljka morala je da napusti da bi postala TV LICE!

Poznata voditeljka Irina Vukotić, koja je po meni i naše pop dive Jelene Karleuše, koju je nedavno ugostila u svom jutarnjem programnu na TV Prva, pored voditeljstva imala je još jedno zanimanje.

Naime, ona svojevremeno radila kao profesorka srpskog jezika i književnosti, a jedno vreme je iz škole trčala na televiziju i pokušavala da balansira između ova dva posla. 

Na medijskoj sceni je već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna, a njeni bivši učenici pamte je kao jednu od omiljenih nastavnica.

Mnogo smo voleli Irinu. Svi, baš ceo razred. Predavala nam je nešto kratko, čini mi se jednu školsku godinu, ali sasvim dovoljno da nam ostane u lepom sećanju. Uvek je bila pravedna, znalo se kako je i na čemu si sa njom kada je reč o znanju. Nije bila previše stroga, ali je moralo da se uči i zna - rekao je za Mondo jedan od Irininih đaka, dok je kroz osmeh nastavila da je hvali još jedna njena bivša učenica:

- Uh, Irina, obožavala sam je! Sećam se da sam pričala da želim da budem kao ona, već tada je radila dva posla i balansirala između škole i televizije. Stalno sam gledala njen program, zbog nje sam poželela da i ja budem voditeljka!

Foto: Instagram.com

Irina Vukotić je bila omiljena među svojim đacima

Njeni nekadašnji učenici tvrde da je oduvek bila pravedna, korektna i puna znanja.

- Irina je žena zmaj! Uvek je bila prelepa i elegantna, kao profesorka je bila fenomenalna. Ma šta njoj ne bi išlo od ruke? Vidi se da je žena temeljna, obrazovana i puna znanja, prosto s njom, bre, šale nema (smeh). Dani sa njom ostali su mi u lepom sećanju, ekipi sa kojom se i danas družim takođe. Voleli smo njene časove - dodao je učenik, a ostali su se složili:

- Šta reći za Irinu? Odlična učiteljica, žena na koju se treba ugledati, bila je prijateljski nastrojena prema đacima. Baš smo je voleli svi, niko u razredu nije imao loše reči za nju. Baš sam srećna što je uspela u voditeljskoj profesiji, rođena je za to. Al' ako ovo bude čitala - profesorka, uvek ćemo vas se sećati i ponosni smo na vas!

BONUS VIDEO: