PROCURILE GOLE SLIKE SANDRA AFRIKE U JAVNOST: Pevačica ko od majke rođena, pokazala umeće u krevetu!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.09.2024 | 17:00


Sandra Afrika je dokazala da je jedna od traženijih pevačica.

Foto: ST/Dragan Kadić
PROCURILE GOLE SLIKE SANDRA AFRIKE U JAVNOST: Pevačica ko od majke rođena, pokazala umeće u krevetu!

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, još jednom je pokazala zašto važi za jednu od najzgodnijih žena na estradnoj sceni. Ovog puta, pevačica se nalazi u Budimpešti gde večeras ima zakazan nastup, ali je iskoristila slobodno vreme da napravi seriju fotografija koje su oduševile njene fanove, posebno muški deo publike.

Na fotkama koje je objavila na Instagramu, Sandra pozira u hotelskoj sobi, zavodljivo ležeći na krevetu prekrivena samo belim čaršavima. Njene zategnute noge i izvajana figura dodatno su došle do izražaja u ovom provokativnom izdanju. POGLEDAJ GALERIJU


"Dobro jutro prvi stepen ludila…", napisala je Sandra uz objavljene fotografije, a njeni fanovi su brzo reagovali. "Bomba", "Wow", "Prezgodna si", "Mama miaaa", "Najzgodnija na estradi", "Mogu da ti budem fotograf? haha", samo su neki od brojnih komentara koji su se nizali ispod objave.

Sandra Afrika je poznata po svojoj izuzetnoj fizičkoj spremi i redovnom vežbanju, a ove fotografije iz Budimpešte definitivno su potvrdile da pevačica vodi računa o svom izgledu i formi. Njeni fanovi jedva čekaju da vide kako će izgledati njen današnji nastup, s obzirom na to da je već svojom pojavom uspela da zagolica maštu i podigne temperaturu na društvenim mrežama.

Sandra Afrika je svojom pojavom u Budimpešti još jednom potvrdila status jedne od najatraktivnijih pevačica na našim prostorima, a njeni fanovi jedva čekaju da vide šta će sledeće pripremiti za njih.

BONUS VIDEO: