PROCURILE PRVE FOTKE VENČANJA IZ BAJKE! Aleksandra Mladenović zablistala u belom, ČESTITKE SAMO PLJUŠTE! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 28.09.2024 | 20:30


Zavirite u gala slavlje!

Foto: instagram.com/aleksandra_mladenovic_
PROCURILE PRVE FOTKE VENČANJA IZ BAJKE! Aleksandra Mladenović zablistala u belom, ČESTITKE SAMO PLJUŠTE! (FOTO)

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović retko deli privatne trenutke sa svojim obožavaocima, ali sinoć je na svom Instagram profilu odlučila da podeli jedan posebno emotivan trenutak - devojačko veče upriličeno za njenu sestru Andrijanu, koja se danas udaje. Ovaj događaj je bio pravi povod za proslavu, a sestre i prijateljice su se potrudile da prirede nezaboravno veče i dan koje će Andrijana pamtiti zauvek.

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra sa sestrom

Aleksandra je objavila fotografije koje savršeno oslikavaju atmosferu devojačke večeri, ali i samog venčanja.

Dekoracija je bila očaravajuća, s bajkovitim zlatnim detaljima i slatkišima u nežno roze bojama, što je prostoru davalo posebnu čaroliju. Svaki aspekt uređenja bio je pažljivo osmišljen, kako bi se stvorila atmosfera iz snova, idealna za proslavu koja ostaje u sećanju do kraja života.

Za devojačko veče, Aleksandra je odabrala prelepu pink haljinu koja se savršeno uklapala u temu večeri, pokazujući time svoju podršku sestri. Andrijana je zasijala u beloj čipkanoj haljini, koja je dodatno istakla njenu lepote i posebnost trenutka. Ove pažljivo odabrane odevne kombinacije doprinele su bajkovitom ambijentu, a sestre su izgledale kao iz priče, te mediji ne prestaju da bruje o njihovom stajlingu ni danas.

Danas je zaista bio poseban dan za obe sestre, a venčanje se održalo u ekskluzivnom restoranu u Nišu. Aleksandra je blistala u beloj haljini sa srebrnkastim odsjajem, dok je Andrijana nosila bogatu venčanicu sa sitnim vezom. Obe su pozirale nasmejane, što jasno govori o njihovoj sreći.

Na društvenim mrežama, Aleksandra je podelila fotografiju uz emotivnu poruku: "Udade se moja sekana. Srećno, princezo moja. Voli te sestra najviše." Ova iskrena rečenica izazvala je nepregledno more čestitki i lepih želja od strane fanova, prijatelja i porodice, čime je dodatno naglašena radost ovog posebnog trenutka u njihovim životima. POGLEDAJ GALERIJU

Devojačko veče i venčanje su obeležili još jednu lepu stranicu u životu ove talentovane pevačice i njene porodice, ostavljajući nezaboravne uspomene.

BONUS VIDEO: