OVO JE MIRKI VASILJEVIĆ NAJSTROŽE ZABRANJENO U BRAKU SA VUJADINOM: Fudbaler ima posebno pravilo, samo ovako može da funkcioniše!


IZVOR: Republika/Š. P. - 29.09.2024 | 10:00


Osvanule informacije o odnosu Mirke Vasiljević i Vujadina Savića.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
OVO JE MIRKI VASILJEVIĆ NAJSTROŽE ZABRANJENO U BRAKU SA VUJADINOM: Fudbaler ima posebno pravilo, samo ovako može da funkcioniše!

Glumica Mirka Vasiljević, supruga fudbalera Vujadina Savića, nije samo poznata po svojoj uspešnoj profesionalnoj karijeri, već i po svojoj posvećenosti porodici. Sa suprugom ima četvoro dece, a iako je uspešna u svom poslu, ona ističe da joj je porodica centar sveta.

Mirka i Vujadin važe za jedan od najzaljubljenijih i najstabilnijih parova na domaćoj estradi, a ona mu je u svakom trenutku najveća podrška. Nedavno je otkrila kako je zapravo biti žena fudbalera i kako izlazi na kraj sa njegovim obavezama. Kada je u karantinu, nikako ga ne zatrpava porukama, kako ne bi remetila njegov mir i fokus na fudbal:

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

 

- Kad je u karantinu, gledam da ga ne zovem, samo kad je neophodno, da prosto ima mir i fokus na fudbal, kad je dan utakmice, isto tako, pošaljem mu samo kratku poruku, da mu poželim sreću, da zna da sam tu, ako se igra u Beogradu, volim da odem da pogledam, deca obavezno idu. Ako je poraz, gledam da mu budem vetar u leđa, ako je pobeda, proslavljamo - izjavila je Mirka Vasiljević u jednom intervjuu za Republiku.

 

 

Podsetimo, Vasiljevićeva je, inače, počela da gradi glumačku karijeru kao veoma mlada, ali je na nju, po svemu sudeći, stavila zarez nakon što je upoznala Savića. Mnogi ljudi smatraju da je život žene fudbalera sjajan i da je porodica najvažnija stvar na svetu, što Mirka podržava, ali je svesna da to ima i svoje izazove. Naime, gostujući u jednoj emisiji, Mirka je otkrila kako se njen život promenio otkako je prvi put postala majka i govorila je o izazovima majčinstva. Naglasila je da, iako je uloga majke ispunjavajuća, često je teško jer su deca često upućena samo na nju zbog Vujadinovih profesionalnih obaveza.

BONUS VIDEO: