PROSIDBA NA VAŠARU UZ ERU OJDANIĆA! Hit slika pevača kruži na društvenim mrežama, svi gledali samo u jednu stvar (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 29.09.2024 | 11:30


Inače, dobro je poznato da estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima.

Foto: ST/Nemanja Pančić
PROSIDBA NA VAŠARU UZ ERU OJDANIĆA! Hit slika pevača kruži na društvenim mrežama, svi gledali samo u jednu stvar (FOTO)

Folker Era Ojdanić doživeo je hit situaciju kada je jedan mladi par navodno napravio prosidbu i plan za venčanje na njegovom nastupu na jednom vašaru. Naime, hit fotogarfija počela je da se širi društvenim mrežama, a mnogi su paru koji je došao sa ispisima na majicama poželeli sreću.

Foto: Instagram printsceen

Era Ojdanić prosidba na vašaru

 

Inače, dobro je poznato da estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, posebno na svadbama, krštenjima, proslavama punoletstva. Neki od njih za noć zarade i po nekoliko desetina hiljada evra, a neki ne mogu ni da izbroje bakšiš koji dobiju na svirci.

Foto: Instagram.com

Era Ojdanić

 

Ono što je posebno zanimljivo jeste da pevači često na privatnim veseljima izvode i neverovatne performanse kako bi oduševili domaćina i goste, te uzeli šuške.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Era Ojdanić

 

Pevač Darko Lazić je već neko vreme prvi na listi kraljeva bakšiša. Kako je jednom prilikom otkrio, za jednu tezgu u Beču zaradio je 50.000 evra za veče, i to bez deljenja s ostalim muzičarima.

Pre nekoliko godina na Jutjubu se pojavio video-snimak s jedne proslave u Nemačkoj, na kojoj je pevač Ljuba Aličić uzeo bakšiš od 25.000 evra i to za samo nekoliko minuta. Radiša Trajković Đani poznat je kao neko ko podiže atmosferu do usijanja, a posebnu motivaciju za to ima naročito u dijaspori, gde dobija najveći bakšiš. Kako se spekulisalo, Đani je za otpevanu pesmu "Najjači" za pet minuta dobio čak 15.000 evra.

BONUS VIDEO: