"OBESILI BI ME U CENTRU GRADA!" Pevačica priznala AFERU sa oženjenim kolegom, usledio HOROR!


IZVOR: Republika/M. I. - 29.09.2024 | 16:00


Gabrijela Pejčev je nikad iskrenije govorila o oženjenom pevaču sa kojim se zabavljala.

Foto: printscreen/instagram
"OBESILI BI ME U CENTRU GRADA!" Pevačica priznala AFERU sa oženjenim kolegom, usledio HOROR!

Semir Džanković je  poznat javnosti kao učesnik "Pinkovih zvezda", a zatim i u šestoj sezoni rijalitija "Farma", iz koje je diskvalifikovan zbog govora mržnje prema Srbima. Protiv njega su tada navodno podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje.

Međutim, to nije jedini skandal koji je pratio Semira. Kroz rijaliti, Semir je bio ispraćen i zbog svoje romanse sa koleginicom Gabrijelom Pejčev. Kako se tada naširoko pisalo, njihov odnos datira još od "Pinkovih zvezda", gde su zajedno učestvovali, iako je Džanković u to vreme već uveliko bio oženjen i imao decu.

Gabrijela je iskreno pričala o ljubavi sa oženjenim kolegom koji se ubrzo, nakon što se saznalo za njegovu aferu sa koleginicom, pomirio sa suprugom koja mu je oprostila preljubu.

Foto: printscreen/youtube

Gabrijela Pejčev i Semir DŽanković

 

- To je jedna od situacija gde sam najviše bila poljuljana. Velika je medijska pompa bila u tom trenutku. Iz te situacije je izašlo to da je neko bio povređen mnogo više nego ja ili mnogo više nego on. Mislim na njegovu suprugu, Sanelu - rekla je Gabrijela, koja je priznala da je Semira volela.

- Volela sam ga. Prekinula sam taj odnos jer je bio oženjen, ali u tom trenutku nisam razmišljala ni o kome, osim o sebi. Bila sam jako sebična. Bila sam ljubavnica. Da su mogli da me obese u centru grada, obesili bi me. Ja sam toliko bila medijski rastrgnuta da to nije bilo normalno - rekla je pevačica u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO: